Vrijwilligersavond 2018 – Dinner in the Dark & Crazy Bingo

door: Secretaris KV Apollo, namens bestuur

Vrijdag 20 april heeft de vrijwilligersavond plaatsgevonden met een Dinner in the Dark en een Crazy Bingo.

Vrijdag 20 april heeft de vrijwilligersavond plaatsgevonden. Dit jaar stond deze avond in het teken van hilariteit; met een Dinner in the Dark en een Crazy Bingo werden de zintuigen en lachspieren geprikkeld.

Met kleurige slaapmaskers op en handschoentjes aan werden de vrijwilligers door het bestuur in de verduisterde kantine van Apollo naar een plekje aan tafel geleid. Verwend met heerlijke soepen van Inge, lasagne van Joop en fruit van René werd het diner genuttigd, al ‘verdwenen’ er op onverklaarbare wijze wat biertjes en bestek in het donker.

Met een knal werd er enig ‘licht in de duisternis geschept’ en kon worden gestart met de Crazy Bingo. Een rijtje vol betekende niet automatisch een prijs, maar eerst moest een Crazy opdracht worden uitgevoerd.

De bingoprijzen zijn mogelijk gemaakt door: Care for Woman Alkaar, Bloembinderij Ron de Vries, Senza Leuk & Lekker, Schoonheidssalon Monique, Eriks bv, Thom van Straten SPORT; waarvoor hartelijk dank!

Alle vrijwilligers bedankt voor deze geslaagde avond en jullie inzet gedurende het gehele jaar!