Update: Vanaf 2 februari mogelijkheid voor jeugd om buiten te trainen

door: Technische Commissie

Update: In verband met de avondklok heeft de Technische commissie besloten om de trainingen met 15 minuten te vervroegen, zodat iedereen tijdig thuis kan zijn.

Vanaf dinsdag 2 februari zijn wij voornemens om buiten te gaan trainen met de jeugd. Aan het buiten trainen zijn enkele voorwaardes verbonden. Het trainen is op vrijwillige basis. Dit geldt voor de spelers en ook voor de trainers. Dit betekent wel dat afmelden voor trainingen van toepassing is. Wekelijks is er contact tussen de Technische Commissie en de trainers over de doorgang van de trainingen. Bij hevige weersomstandigheden worden de trainingen geannuleerd.

Er wordt 1 keer in de week getraind volgens het onderstaande schema.

De voorwaardes zijn:

– Kinderen onder de 18 jaar mogen in groepsvormen trainen (incl. partijtje)

– Trainers moeten 1,5m afstand houden van de kinderen ouder dan 13 jaar

– Bij aankomst op het sportcomplex moeten de handen gedesinfecteerd worden.

– Er zijn geen coronastewards aanwezig

– Publiek/ouders zijn nog steeds niet welkom op het sportcomplex.

Wij verwachten dat eenieder zijn verantwoording hierin neemt.

Afhankelijk van de opkomst op trainingen en regels vanuit het kabinet willen wij op de zaterdagen onderlinge oefenwedstrijden en/of clinics gaan verzorgen. Hier zal later meer informatie over volgen.

Trek je warme kleren aan en we zien jullie op de veld.

Spelers, trainers en ouders kunnen voor vragen terecht bij de Technische Commissie.