Uitreiking Certificaat Apollo Arbitrageproof

door: Rudy Rosman

‘Zonder scheidsrechter geen wedstrijd!’ De heer Brandsma van het KNKV is duidelijk. De uitreiking van het certificaat aan Apollo betekent niet dat wij achterover kunnen gaan zitten. Er is nog steeds een schreeuwend tekort aan scheidsrechters.
Wel zit Apollo op de goede weg en is het certificaat verdiend.

Hard werk

De arbitragecommissie heeft hard gewerkt en heeft vanaf 2015 een heel traject doorlopen om zover te komen. Zo heeft de commissie een actief beleid gevoerd om Korfbalmasterz en ‘Arbitrage op niveau’ te promoten. Hulde aan de commissie en iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

Uitreiking certificaat

Afgelopen maandag 1 oktober werd tijdens de Algemene Ledenvergadering door de heer Brandsma van het KNKV het certificaat officieel uitgereikt. Voorzitter Piet nam het certificaat dankbaar in ontvangst.

We zijn er nog niet, meld je aan!

Heb jij interesse om het team te versterken? Neem dan contact op met de Arbitragecommissie.