Teamindeling voor Senioren en Jeugd voor het seizoen 2019-2020

door: Technische Commissie

In de afgelopen periode is de Technische Commissie, in samenwerking met de trainers en coaches, hard bezig geweest met de indeling van teams.

Dit jaar is er wederom hard gewerkt om de teams zo goed en zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Er is goed gekeken naar het sociale aspect, individuele wensen, maar ook naar de individuele kwaliteiten van de spelers.

Ongeacht hoe goed de procedures ook zijn, moeten wij af en toe moeilijke keuzes maken en compromissen sluiten. Uiteindelijk zijn wij er in geslaagd om een mooie indeling samen te stellen.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in: vier senioren teams, één A teams, twee B team, twee C teams, drie D teams en twee E teams.

Wij hebben de taak en uitdaging dat alle spelers een goede training verzorgd krijgen en de juiste/benodigde begeleiding.

In de bijlage vinden jullie de teamindeling inclusief de trainers en coaches.

Voor de meeste teams zijn de trainers en coaches posities ingevuld, maar er zijn nog enkele openstaande vacatures. Dit betreft voornamelijk het coachen van de teams bij uitwedstrijden.

Vanaf het huidige seizoen zullen alle wedstrijden op zaterdag gespeeld worden (met uitzondering van senioren 4). Zodoende kunnen de coaches het coachen van hun jeugdteam combineren met hun eigen wedstrijd. Bij uitwedstrijden is dit moeizamer, daarom zijn we opzoek naar ouders die de coaches willen ondersteunen met onder andere de uitwedstrijden.

Contactpersonen vanuit de technische commissie.

E-groep:          Marcel Bockweg

D-groep:         Fred Vermue

C-groep:         Mark Lueks

B-groep:          Koen Montijn

A-groep:          Koen Montijn

Sen 3,4:          Koen Montijn

Selectie:          Caroline Wildenburg

Tevens zijn er 4 F-pupillen aangemeld. Helaas is dit nog niet genoeg om één team te starten na de zomervakantie, daarom zijn we dringen opzoek naar extra F-pupillen die met de zaal een F-team willen vormen.

Uiteindelijk is ons doel dat iedereen sportief en met veel plezier in een veilige omgeving kan korfballen.

Vanaf maandag 26 augustus zullen de trainingen starten voor het nieuwe seizoen. Trainingstijden zullen later worden gepubliceerd!

De selectie start vanaf 15 augustus met de trainingen en oefenwedstrijden

Denk eraan, korfbal is teamsport en afmeldingen voor wedstrijden en trainingen gaan ten kosten van jouw team. Vooral voor de drie D-teams zijn de teams kleiner dan afgelopen jaar. Hierdoor heeft iedereen meer speeltijd gekregen. Maar we hopen wel dat iedereen hier rekening mee houdt en er zoveel mogelijk aanwezig is tijdens de wedstrijden.

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn, kunt u contact opnemen met ons.

Met sportieve groet,

Technische commissie