Stem op Apollo tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

door: Stefanie, namens de P&S commissie

Verdien geld voor Apollo. Elk Rabobank Alkmaar e.o. lid krijgt 5 stemmen die je kunt uitbrengen. Je kunt t/m 28 mei stemmen.

Rabobank Alkmaar e.o. draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen ze € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van de Rabobank mag je meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Ben je lid van Rabobank Alkmaar e.o. dan ontvang je deze dagen een uitnodiging van de Rabobank om op jouw favoriete verenigingen te stemmen. Hierin staat een persoonlijke code die je kunt invullen op de onderstaande website.
Je krijgt 5 stemmen die je kunt uitbrengen, maar maximaal 2 op dezelfde club. Je kunt t/m 28 mei stemmen

Elke stem is geld waard! Laat de stemmen niet verloren gaan en stem op Apollo! Mocht je niet willen stemmen geef dan je stemcode door aan iemand anders zodat Apollo alsnog de stemmen krijgt.

Roep je familie en vrienden ook op om op Apollo te stemmen!

Stem met je persoonlijke stemcode op Apollo: