Sponsors gevraagd voor op de Zaalklapper!

door: Stefanie namens de P&S commissie

Zonder sponsors zijn de zaalklappers helaas niet mogelijk. Elke thuiswedstrijd worden er mooie zaalklappers uitgedeeld. Voor slechts €25,- komt u al op de zaalklapper met een advertentie.

Nog enkele weken en dan begint het zaalseizoen weer. Graag zouden we opnieuw de zaalklapper willen uitbrengen aan uit- en thuispubliek tijdens de wedstrijden van ons vlaggenschip.

Echter zonder sponsors zijn de zaalklappers niet mogelijk.  Voor een sponsor is dit een prachtige kans op ondersteuning van de club en het vergroten van de naamsbekendheid onder al het publiek.

Elke thuiswedstrijd worden er mooie zaalklappers uitgedeeld, dit zaalseizoen speelt Apollo 1 zeven thuiswedstrijden. Hierop staat een voorwoord van de hoofdcoach, teamopstelling, team van de week en alle sponsoren van deze wedstrijd.

Wilt u op de zaalklapper komen en uw naamsbekendheid vergroten? Er zijn twee opties:

• Voor eenmalig € 25,- per wedstrijd krijgt u advertentieruimte op de zaalklappers van 103 x 65 mm. Eén advertentie bij elke thuiswedstrijd is ook mogelijk.
  • Het sponsoren van de wedstrijdbal, hierbij ontvangt u een naamsvermelding aan begin van de wedstrijd en een grote advertentieruimte op de zaalklapper van de desbetreffende wedstrijd. De kosten hiervoor zijn €50,- per balsponsoring.

Tevens word er op onze Facebook ook aandacht gegeven aan de sponsoren van elke wedstrijd met logo en website/email. De advertentie kan aangeleverd worden of vrijblijvend opgemaakt worden door onze ontwerper Rudy Rosman.

Wilt u Apollo steunen en adverteren op de zaalklapper of balsponsor zijn? Of kent u wellicht iemand voor wie dit een mooie kans is om naamsbekendheid te genereren? Tip ons of het bedrijf.

U kunt contact opnemen met Stefanie (06-25279878) of via de mail: ps@kvapollo.nl

Voorbeeld zaalkapper seizoen 2017/2018
Voor- en achterkant.