Het veldseizoen gaat van start en dit betekent dat de kantine en de kleedkamers weer schoongemaakt moeten gaan worden.
De eerste die mogen beginnen zijn de recreanten, op maandag 2 september.
We starten iedere maandag om 19.00 uur (m.u.v. 7 oktober i.v.m. de ALV, dan verschuift de schoonmaak naar woensdag 9 oktober).

Kijk in onderstaand rooster naar de datum wanneer jij, met jouw team, aan de beurt bent.
KUN JE NIET, PROBEER DAN MET IEMAND VAN EEN ANDER TEAM TE RUILEN.

We willen de kleedkamers graag schoon en netjes houden, daarom is het belangrijk dat we iedere week schoonmaken. Ook dienen de teams mee te helpen met het schoonmaken van de kantine, de schoonmaakdames zijn er voor aansturing, zij helpen uiteraard mee. Als jouw teamleden niet komen opdagen zonder afbericht, spreek ze daar dan op aan. Ook is het belangrijk dat na trainingen of wedstrijden de kleedkamers schoon achtergelaten worden. Graag jullie aandacht hiervoor.

Coaches van jeugdteams: aan jullie het verzoek om na de wedstrijd even de kleedkamers na te lopen om te zien of deze schoon zijn achtergelaten na het douchen.

Ik ga ervan uit dat jullie allemaal komen schoonmaken, vele handen maken licht werk.

Groep 1                                       Groep 2                                      Groep 3

Ligia Berkhout*

Anneloes Dreumer*

Petra Slingerland*

Hilga van der Haag

06-19785035

Berna Groot

06-20780315

Sandra Lancaster

*neemt sleutel van de kantine mee.

Schoonmaakoverzicht

Ma. 2 september Recreanten Ligia en Anneloes