Scheidsrechters gezocht

door: Lisanne van Breukelen namens de arbitragecommissie

Wij zijn op zoek naar nieuwe (jeugd)scheidsrechters, om elke wedstrijd te kunnen voorzien van een gediplomeerde scheidsrechter.

Elk weekend fluit onze vaste club scheidsrechters een groot aantal (jeugd)wedstrijden. Binnen Apollo willen wij graag scheidsrechters hebben die kwaliteit leveren. Deze kwaliteit kunnen we bereiken door opleidingen aan te bieden voor onze (toekomstige) scheidsrechters. Dit seizoen zijn wij op zoek naar leden die hun scheidsrechtersdiploma willen gaan halen, om zo onze club scheidsrechters uit te kunnen breiden en elke wedstrijd te kunnen voorzien van een gediplomeerde scheidsrechter.

Leden vanaf 15 jaar mogen een opleiding tot Jeugdscheidsrechter EF-jeugd volgen en vanaf 16 jaar kan de Jeugdscheidrechter BCD-jeugd opleiding gedaan worden. Ben je 17 jaar of ouder en wil je graag de een cursus  volgen, dan kun je worden opgeleid tot jeugdscheidsrechter (BCDEF-jeugd), verenigingsscheidsrechter (voor breedtekorfbal senioren of A-jeugd) of KNKV-scheidsrechter (wedstrijdkorfbal senioren of A-jeugd).

Heb je interesse? Leuk! Laat het even weten door een mail te sturen aan Lisanne: lvanbreukelen@gmail.com