Rabobank Clubkas Campagne Stemmen van 23 april t/m 14 mei

door: Rabobank Alkmaar

di 23 apr 2019

De Rabobank Clubkas Campagne is terug! En hoe! Rabobank Alkmaar e.o. stelt dit jaar maar liefst € 225.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Rabobank Clubkas Campagne maken we onderscheid tussen twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds onze ruim 22.000 leden die mogen stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Wij stellen hiervoor een bedrag van € 225.000,- beschikbaar wat de leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen verdelen over de deelnemende clubs.

Stemmen

Tijdens de stemperiode van 23 april t/m 14 mei 2019 brengen leden van onze bank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf (max. 2 per club) stemmen uitbrengen. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode via de post hun stembiljet met meer informatie. Op deze manier beslissen onze leden mee over de verdeling van het coöperatief dividend.

Meer informatie

Op onze website www.rabobank.nl/alkmaar leest u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact met ons op via e-mail communicatie.alkmaar@rabobank.nl of telefoon (072) 567 44 00.

Met vriendelijke groet,

Rabobank Alkmaar e.o.