Stem op Apollo bij de Rabobank Clubkas Campagne 2019!

door: Rudy Rosman namens de P&S commissie

We willen natuurlijk zoveel mogelijk stemmen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld we krijgen. Alleen mensen die lid zijn van de Rabobank Alkmaar e.o. kunnen stemmen. Als je klant bent, maar nog geen lid dan kan je tot 1 april 2019 lid worden en van 23 april tot 14 mei je stem op Apollo uitbrengen. Niet alleen jij maar natuurlijk ook familieleden, vrienden en kennissen kunnen op Apollo stemmen.

Rabobank Clubkas Campagne 2019

De Rabobank Clubkas Campagne is terug. En hoe! Rabobank Alkmaar e.o. stelt dit jaar maar liefst € 225.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Vorig jaar hebben we een mooi bedrag van rond de € 400,- opgehaald. Dit jaar hopen we op een nog hoger bedrag en daarvoor hebben we jullie hulp nodig! We kunnen het bedrag goed gebruiken voor het Schoolkorfbaltoernooi.

Hoe werkt het?

Iedereen met een Rabobank rekeningnummer kan op Apollo stemmen! Vraag ook familieleden, vrienden en kennissen of zij lid zijn van Rabobank Alkmaar e.o. en vraag of zij online op Apollo willen stemmen.

Wie kunnen er stemmen?

Alle leden van Rabobank Alkmaar e.o. kunnen stemmen. Zij ontvangen per post of via e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 23 april tot en met 14 mei 2019 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op!

Alleen leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met1 april 2019 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/particulieren/leden.

Meer informatie

Op de website www.rabobank.nl/alkmaar leest u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.