Protocol bij Corona testen

door: Koen Montijn

Wat te doen als speler/lid:
Indien je in afwachting bent van je testmoment of testuitslag, komt je niet naar de trainingen en/of wedstrijden. Je meldt dit bij je trainer(s) of coach(es).

Bij een negatieve corona uitslag meld je dit bij je trainer(s) of coach(es). Na goedkeuring van je trainer(s) of coach(s) mag je pas weer op de trainingen en wedstrijden aanwezig zijn.

Bij een positieve corona uitslag meld je dit bij je trainer(s), coach(es) en de technische commissie. Je blijft ten alle tijden THUIS!

Wat te doen als speler/lid

Wat te doen als trainers of coaches
Indien er een speler, in je team, in afwachting is van een testmoment of testuitslag, geef je dit ten alle tijden door aan de Technische Commissie.

Bij een negatieve testuitslag van de speler, meld je dit bij de Technische Commissie zodat de speler weer kan gaan trainen en wedstrijden spelen.

Bij een positieve corona test van de speler, meld je dit direct bij de Technische Commissie en verzoek je de speler ten alle tijden THUIS te blijven!

Contactpersonen vanuit de technische commissie
Overall Corona contactpersoon: Koen Montijn & Ciska Lauffer
E-teams: Marcel Bockweg
D-teams: Fred Vermue
C-teams: Mark Lueks
B-teams: Marcel Bockweg
A-teams: Koen Montijn
Sen 3,4: Koen Montijn
Selectie: Caroline Wildenburg

Protocol vanuit Apollo

Apollo hanteert bij één besmetting in één team de volgende regel:
De besmette speler blijft in thuisquarantaine volgens de RIVM-richtlijnen. De spelers, trainers en coaches worden op de hoogte gebracht van de besmetting en moeten hun gezondheid monitoren. Na thuisquarantaine, volgens de RIVM richtlijnen, dient de speler zicht beter te melden bij de Technische Commissie, trainer(s) en coach(es).

Apollo hanteert bij twee of meer besmetting in één team de volgende regel:
Alle spelers blijven in thuisquarantaine volgens de RIVM-richtlijnen. De spelers, trainers en coaches van hetzelfde team worden op de hoogte gebracht van de besmettingen en er wordt per direct gestopt met de competitie en trainingen. De tegenstanders, van het betreffende team, worden op de hoogte gebracht van de besmetting.

Per week wordt gemonitord i.o.m. de Technische commissie en het bestuur of er meer besmettingen in het team zijn bijgekomen. Aan de hand van deze gegevens wordt besloten wanneer het team weer deel mag nemen aan de trainingen en competitie.

Download de coronaprotocollen

Download het nieuwe Coronaprotocol hieronder