Mooie opbrengst Sponsoractie Deen

Zojuist werd bij Deen de cheque uitgereikt met daarop het bedrag wat we verdiend hebben met de Deen Sponsoractie. We hebben een mooie € 500,- opgehaald. Iedereen bedankt voor het inleveren van de munten voor KV Apollo! Deen Heerhugowaard bedankt voor dit mooie bedrag.

Neem een paraplu mee

Zaterdag wordt weer een drukke speeldag en er is regen voorspeld. In de kantine mogen max 30 mensen binnen. Neem dus je paraplu mee als je wilt komen kijken. Een vriendelijk verzoek aan alle speler(s); kleed je om in de kleedkamers, ook als je alleen je schoenen aan moet doen. Zo houden we de kantine vrij voor de mensen die een consumptie willen nuttigen.

Ballenactie KV Apollo

De aanschaf van nieuwe korfballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu KV Apollo de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie! Help je mee? https://www.actielink.nl/kvapollo

Protocol bij Corona testen

Wat te doen als speler/lid: Indien je in afwachting bent van je testmoment of testuitslag, komt je niet naar de trainingen en/of wedstrijden. Je meldt dit bij je trainer(s) of coach(es). Bij een negatieve corona uitslag meld je dit bij je trainer(s) of coach(es). Na goedkeuring van je trainer(s) of coach(s) mag je pas weer op de trainingen en wedstrijden aanwezig zijn. Bij een positieve corona uitslag meld je dit bij je trainer(s), coach(es) en de technische commissie. Je blijft ten alle tijden THUIS!

Lid van Verdienste

Apolloleden mogen een voordracht doen voor een 'Lid van Verdienste'. Indien u iemand wilt voordragen voor deze eretitel kunt u een onderbouwd voorstel mailen naar onderstaand e-mailadres. Uiterste datum hiervoor is donderdag 1 oktober 2020.

WEDSTRIJDPROGRAMMA 19 SEPTEMBER t/m 4 OKTOBER !!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 19 SEPTEMBER t/m 4 OKTOBER !!

Trainingsschema van de najaar veld competitie

Vanaf vandaag starten we met bovenstaand trainingsschema.

Definitief indeling senioren - Veldseizoen 2020-2021

Beste senioren, Zoals eerder aangeven is gaat vanaf het nieuwe seizoen tien om tien spelen in plaats van negen om negen.

Definitief indeling jeugdteams - veldseizoen 2020-2021

Beste spelers, ouders en verzorgers, Ondanks de vreemde Covid-19 periode is ook dit jaar wederom hard gewerkt om de teams zo goed en zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Vanuit de Technische Commissie hebben we dit in goed overleg gedaan met de trainers en coaches. Er is goed gekeken naar het sociale aspect, individuele wensen, maar ook naar de individuele kwaliteiten van de spelers.

E-mail KV Apollo moeilijk bereikbaar

Door een DDOS-aanval op de server zijn de KV Apollo mailadressen moeilijk bereikbaar. Er wordt door de provider keihard aan gewerkt. Even geduld.

Mondkapjes bij vervoer naar uitwedstrijden!

Het advies vanuit het RIVM en KV apollo is om vanaf 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen voor iedereen die in één auto zit van of naar een sportactiviteit en/of bij uitwedstrijden. Hierbij dient iedereen zelf te zorgen voor zijn of haar mondkapje voor de uitwedstrijden

Nieuw sleuteladres kantine

Vanaf deze week hebben we een nieuw sleuteladres voor de kantine: Koen Barhorst Junolaan 73, 1701 BC Heerhugowaard