Van de voorzitter

Beste Apollo-leden en andere site-lezers, Nu de landelijke standpunten van regeringswege voor een ieder duidelijk zullen zijn en de berichtgeving van het KNKV ons geleerd heeft dat er voor KV Apollo geen wedstrijden meer gespeeld gaan worden dit seizoen, wil het bestuur zich tot jullie wenden.

Corona UPDATE 23 maart : De deuren blijven gesloten tot 1 juni, tweede helft veld afgelast

UPDATE 23 maart 22.15 uur De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen: Oproep: sluit deuren tot 1 juni Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af. Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie. Update en FAQ KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).

WEDSTRIJDPROGRAMMA 14 MAART t/m 29 MAART !!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 14 MAART t/m 29 MAART !!

Leeghwaterbrug is dit weekend afgesloten!

Hou rekening met extra reistijd naar uitwedstrijden! Leeghwaterbrug is dit weekend afgesloten!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 29 FEBRUARI t/m 15 MAART !!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 29 FEBRUARI t/m 15 MAART !!

Doneren voor Jantje Beton nu ook online!

Wij collecteren voor onze vereniging ook online! Help jij onze vereniging?

WEDSTRIJDPROGRAMMA 22 FEBRUARI t/m 8 MAART !!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 22 FEBRUARI t/m 8 MAART !!

46e editie Schoolkorfbaltoernooi!

Zaterdag 20 juni is het weer zo ver en organiseert Apollo het 46e editie schoolkorfbaltoernooi.⚽️🏆 Zet het met rood dik gedrukte letters in je agenda en hou die datum vrij.

Filmavond Apollo met diverse films

Op vrijdag 28 februari is het zo ver: Bioscoop Apollo zal dan voor het eerst open zijn voor het publiek! Er worden verschillende films gedraaid, dus er zit vast een leuke film voor jou tussen!

Jantje Beton Collecte van 2 t/m 7 maart

Van maandag 2 t/m 7 maart 2020, is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan alle teams langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen én omdat 50% van de opbrengst naar onze eigen clubkas gaat.

Keezen bij Apollo

Vrijdag 27 maart barst de strijd weer los! Geef je snel op via facapollo@gmail.com. Vanaf 20.00 is de kantine geopend en wij gaan om 20:30 uur van start met de eerste keez-ronde. Het belooft weer een gezellige avond te worden.

Apollo S2 - Viking S2.

Apollo S2 - Viking S2: 8-20.