Update: Jeugdselecties - Seizoen 2020-2021 (met trainers en coaches)

Beste spelers, ouders en verzorgers, In de afgelopen periode is de Technische Commissie hard bezig geweest met de indeling van de leeftijdscategorieën, bijbehorende processen en de acties die daaraan gekoppeld zijn.

Wijziging: Senioren - Seizoen 2020-2021

Beste senioren Naar aanleiding van de recente bespreking tussen de selectiestaf en de Technische Commissie komt er een wijziging op het gebied van de samenstelling van de selectie. De selectie gaat vanaf het nieuwe seizoen tien om tien spelen in plaats van negen om negen.

RvW 3.22 BB Experiment senioren breedtekorfbal

Het KNKV wilt met ingang van het nieuwe seizoen een proef draaien met een nieuwe spelregel voor onze senioren in de Breedtesport. Hieronder vind je het besluit van het bondsbestuur.

Senioren 3 zoekt jou!

Voor het nieuwe korfbalseizoen (2020-2021) zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor onze senioren 3.

Groen licht van de gemeente, we gaan de trainingen hervatten! UPDATE 02-06-2020 Nieuw protocol

De trainingen zullen per 12 mei starten en lopen t/m 3 juli. In bijgaand protocol kun je vinden hoe wij de komende tijd omgaan met de maatregelen rondom Corona.

Hervatten of niet (Update) We gaan weer trainen!

Aan de leden en ouders van jeugdleden, Na de berichtgeving van de regering gisteravond is er een nieuwe situatie ontstaan. Deze nieuwe situatie noopt ons om terug te keren op ons oorspronkelijke besluit om het seizoen ‘19 - ‘20 als beëindigd te beschouwen. We gaan de komende tijd benutten om één en ander operationeel te maken. Hiertoe is een commissie in het leven geroepen. Zij zullen de vereiste maatregelen treffen om op zo kort mogelijke termijn de trainingen op een verantwoorde wijze te laten beginnen. Het voorstel dat zij zullen voorleggen dient wel eerst de goedkeuring van de gemeente te krijgen. Zodra wij groen licht krijgen worden jullie hiervan op de hoogte gesteld en zal duidelijk worden gemaakt hoe de trainingen voor de verschillende leeftijdscategorieën er uit komen te zien. Volg daarom de berichtgeving op de site.

Introductie nieuwe trainer/coach senioren 2 - Seizoen 2020-2021

Wij, als Technische Commissie, zijn blij om te kunnen melden dat wij Koen Barhorst hebben kunnen toevoegen aan de selectiestaf voor het nieuwe seizoen (2020-2021). Hij gaat met ingang van het nieuwe seizoen senioren 2 onder zijn hoede nemen. Hieronder stelt Koen zich voor.

Van de Voorzitter (rectificatie opzegdatum moet zijn 15 mei)

Lieve Apolianen, Het is een rare tijd; iedereen heeft er last van. Niets staat vast. Als bestuur blijven we op de hoogte van alles. We doen de dingen die goed zijn op dit moment. Vragen worden gesteld, antwoorden zijn -begrijpelijk- niet zo maar gegeven. Wij duisteren ook. Opzegtermijn: 15 mei, dat blijft. Contributie is een heikel punt; we denken na. Voor wat betreft het beginnen van de trainingen voor de jeugdleden wachten wij op de richtlijnen cq het advies van de gemeente. Houd de site in de gaten! Goede wensen namens ons, samen en sterk! Piet

Hervatting trainingen

Beste ouders van jeugdleden, Nu er toestemming is van de overheid om weer te gaan sporten, komen er vele vragen bij ons binnen over hoe dit voor de leden van Apollo georganiseerd gaat worden. De vereniging volgt de procedures zoals die aangegeven worden door de korfbalbond. Eén van de belangrijkste zaken hierbij is de vraag wat de verschillende gemeentes voor richtlijnen geven. Wij wachten op dit moment op de richtlijnen van onze gemeente. Wat wij doen is achter de schermen al vast uitdenken welke maatregelen wij in ieder geval zullen moeten nemen als vereniging.

Van de voorzitter

Beste Apollo-leden en andere site-lezers, Nu de landelijke standpunten van regeringswege voor een ieder duidelijk zullen zijn en de berichtgeving van het KNKV ons geleerd heeft dat er voor KV Apollo geen wedstrijden meer gespeeld gaan worden dit seizoen, wil het bestuur zich tot jullie wenden. Voor wat betreft het beginnen van de trainingen voor de jeugdleden wachten wij op de richtlijnen cq het advies van de gemeente. Houd de site in de gaten!

Corona UPDATE 23 maart : De deuren blijven gesloten tot 1 juni, tweede helft veld afgelast

UPDATE 23 maart 22.15 uur De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen: Oproep: sluit deuren tot 1 juni Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af. Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie. Update en FAQ KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).

WEDSTRIJDPROGRAMMA 14 MAART t/m 29 MAART !!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 14 MAART t/m 29 MAART !!