Bericht vanuit het bestuur m.b.t. starten trainingen

Het bestuur heef haar fiat gegeven aan de Technische Commissie om de veldtrainingen voor de jeugdleden vanaf 2 februari op te starten; dit alles onder de strikte voorwaarden zoals vermeld; uiteraard op geheel vrijwillige basis voor wat betreft de deelname. Leidraad in het bestuursstandpunt is het sociale aspect voor de kinderen. Wij willen graag extra nadruk leggen op het handhaven van de regelgeving rondom de trainingen. We wensen de deelnemers veel spelplezier!

Dankzij onze gulle donateurs maar liefst 32 nieuwe ballen!

Maar liefst 32 nieuwe ballen zijn er gesponsord door iedereen die Apollo een warm hart toedraagt. Iedereen bedankt voor de donaties, we zijn hier ontzettend blij mee in deze moeilijke tijd.

Update: Vanaf 2 februari mogelijkheid voor jeugd om buiten te trainen

Update: In verband met de avondklok heeft de Technische commissie besloten om de trainingen met 15 minuten te vervroegen, zodat iedereen tijdig thuis kan zijn. Vanaf dinsdag 2 februari zijn wij voornemens om buiten te gaan trainen met de jeugd. Aan het buiten trainen zijn enkele voorwaardes verbonden. Het trainen is op vrijwillige basis. Dit geldt voor de spelers en ook voor de trainers. Dit betekent wel dat afmelden voor trainingen van toepassing is. Wekelijks is er contact tussen de Technische Commissie en de trainers over de doorgang van de trainingen. Bij hevige weersomstandigheden worden de trainingen geannuleerd. Er wordt 1 keer in de week getraind volgens het onderstaande schema.

Verlenging lockdown - Geen zaalcompetitie

De KNKV heeft bekend gemaakt dat er in alle klassen, onder de Korfbal League (en Reserve Korfbal League), dit seizoen geen zaalcompetitie zal plaatsvinden. Het annuleren van de zaalcompetitie is tot stand gekomen door de verlenging van de lockdown door de overheid. Door de verlenging is het uitspelen, van de vooraf gestelde speelschema(s), niet meer haalbaar. Bron: https://www.knkv.nl/streep-door-zaalcompetitie/

Verlenging selectiestaf seizoen 2021-2022

De technische commissie van Apollo heeft een overeenstemming bereikt over een contractverlening van één jaar met de hoofdtrainer Arno van der Vliet. Dit betekent dat Arno hoofdtrainer blijft van de selectie van Apollo voor het seizoen 2021-2022 en hij wederom te bewonderen is langs de lijnen. Met de verlenging van het contract begint Arno aan zijn vierde jaar als hoofdtrainer/coach bij de korfbalvereniging Apollo.

Maatregelen Corona na persconferentie 14-12-2020

Na aanleiding van de persconferentie van 14-12-2020 zijn alle sporthallen gesloten tot 19 januari! Tot die tijd kan Apollo dus niet trainen. Na de kerstvakantie zal er gekeken worden naar de mogelijkheden.

Kerstgroet voor de feestdagen

Twee nieuwe leden en kerstgroet vanuit het bestuur, tevens nieuws over de nieuwjaarsreceptie

Protocol Mondkapjes plicht in de sporthallen!

In alle accommodaties van Heerhugowaard Sport is een mondkapje verplicht vanaf 13 jaar en ouder. Deze mag alleen af tijdens uw (Sport) activiteit. Op het moment dat u uw spullen neerlegt in de zwem- of sportzaal kunt u uw mondkapje afdoen en de activiteit starten. Bij het beëindigen van de activiteit dient u uw mondkapje weer op te zetten zodra u uw tas pakt en u de accommodatie verlaat.

Sportieve cadeautjes voor de feestdagen

Hopelijk kunnen we straks met z’n allen weer genieten van het sporten op de club. Speciaal voor alle leden van de club brengen wij ook dit jaar een mooie december flyer uit. Leuke sportieve cadeautjes, speciaal voor de feestdagen. Bekijk de flyer voor alle aanbiedingen!

Steun Apollo met SponsorKliks!

Het zijn rare tijden maar over een maandje staan de feestdagen “gewoon” voor de deur! Steun Apollo bij je online aankopen via SponsorKliks!

KNKV Routekaart voor start competitie

Om verenigingen een perspectief te bieden betreffende de competitie, heeft de korfbalbond een routekaart gemaakt. Hierin is uitgewerkt hoe vanaf 21 november de competities gespeeld zouden kunnen worden.

Indeling Zaaltrainingen [Corona aanpassingen]

Ondanks de corona maatregelen gaat de korfbalbond er nog steeds vanuit dat het zaalseizoen gewoon getraind mag worden. Ook wij als Apollo gaan daarom gewoon door met de voorbereidingen voor de trainingen! Door de verscherpte regels van het kabinet hebben wij het trainingsschema aangepast zodat iedereen op veilige afstand kan trainen.