Geen trainingen gedurende de kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie zijn er geen trainingen van 16 december 2019 tot en met 5 januari 2020 (Met uitzondering van de selectie). De training van de selectie wordt op 2 januari 2020 hervat.

Sportmassage

Mijn naam is Michelle Wildenburg en voor mijn stage sportmassage ben ik opzoek naar mensen die graag model willen zitten voor een sportmassage. Tijdens zo’n behandeling zorg ik dat de spieren weer soepel worden en het beter gaat doorbloeden zodat u na een training ook sneller kan herstellen.

WEDSTRIJDPROGRAMMA 7 DECEMBER t/m 4 JANUARI !!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 7 DECEMBER t/m 4 JANUARI !!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 23 NOVEMBER t/m 8 DECEMBER !!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 23 NOVEMBER t/m 8 DECEMBER !!

De nieuwe Sint en Kerst folder!

De sportiefste december kadootjes vind je in de Sint en Kerst folder! Vanaf dit weekend mooie acties op alle kledingitems en accessoires.

Team van de week

Dit jaar hebben we bij de thuiswedstrijden van Apollo 1 een “Team van de week”. Alle pupillen- en aspirantenteams komen aan de beurt volgens onderstaand schema. Samen met je trainer/coach word je in de Deimos hal verwacht, zie de tijden in het schema. Trek je Apollokleding aan, want je gaat op de foto!

AED Geslaagden

Op 30 oktober werd er in de kantine hard geoefend. Instructeurs Arjen en Lisbeth van MOSCH Veiligheid gaven op bevlogen wijze training in 'Reanimatie en AED-gebruik'. Aan het einde van deze intensieve scholingsavond konden er maar liefst 11 certificaten uitgereikt worden.

Zaaldiensten 2019/2020

Binnenkort gaat het zaalseizoen van start en dat betekent dat we weer rekenen op de medewerking van de Senioren, Junioren, Aspiranten (B en C) en Recreanten om de zaaldiensten te vervullen.

WEDSTRIJDPROGRAMMA ZAAL 2019-2020

WEDSTRIJDPROGRAMMA ZAAL 2019-2020

Pasavond wedstrijdbroekjes en -rokjes

Donderdag 7 november hebben we in de kantine een pasavond wedstrijdbroekjes en -rokjes georganiseerd!

Foto's Laatste Veldwedstrijd 26-10-2019

Op zaterdag 26-10-2019 heeft Ivanka Kuhnen-Kubin haar fotocamera meegenomen naar de vork en heeft een paar mooie foto's gemaakt van Apollo S1.

Wedstrijdfoto's E2 en F1

Afgelopen weekend zijn er mooie actiefoto's van de E2 en de F1 gemaakt!