Sportieve cadeautjes voor de feestdagen

Hopelijk kunnen we straks met z’n allen weer genieten van het sporten op de club. Speciaal voor alle leden van de club brengen wij ook dit jaar een mooie december flyer uit. Leuke sportieve cadeautjes, speciaal voor de feestdagen. Bekijk de flyer voor alle aanbiedingen!

Steun Apollo met SponsorKliks!

Het zijn rare tijden maar over een maandje staan de feestdagen “gewoon” voor de deur! Steun Apollo bij je online aankopen via SponsorKliks!

KNKV Routekaart voor start competitie

Om verenigingen een perspectief te bieden betreffende de competitie, heeft de korfbalbond een routekaart gemaakt. Hierin is uitgewerkt hoe vanaf 21 november de competities gespeeld zouden kunnen worden.

Indeling Zaaltrainingen [Corona aanpassingen]

Ondanks de corona maatregelen gaat de korfbalbond er nog steeds vanuit dat het zaalseizoen gewoon getraind mag worden. Ook wij als Apollo gaan daarom gewoon door met de voorbereidingen voor de trainingen! Door de verscherpte regels van het kabinet hebben wij het trainingsschema aangepast zodat iedereen op veilige afstand kan trainen.

Corona maatregelen vanuit het kabinet [update]

Tijdens de persconferentie van 14 oktober zijn door de regering verscherpte maatregelen medegedeeld. Met ingaande van 14 oktober 22.00 uur zijn wedstrijden niet meer toegestaan, waarmee de veldcompetitie voorlopig is stopgezet.

Nieuwe redactie

Na vele jaren stopt Rudy Rosman met zijn vrijwilligerstaken voor de P&S. Ruben Kuipers en Frank Kortekaas zullen de redactie overnemen.

Geen publiek bij sportwedstrijden (Belangrijke mededeling!)

Beste allemaal, Vanavond zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd vanuit het RIVM. Voor nu is het duidelijk dat de kantine gesloten is en er zowel bij trainingen als wedstrijden geen publiek welkom is. Houd u hier dan ook aan! Voor details rondom de uitwedstrijden zullen we later met meer informatie komen. Groeten Ciska Lauffer & Koen Montijn

Mooie opbrengst Sponsoractie Deen

Zojuist werd bij Deen de cheque uitgereikt met daarop het bedrag wat we verdiend hebben met de Deen Sponsoractie. We hebben een mooie € 500,- opgehaald. Iedereen bedankt voor het inleveren van de munten voor KV Apollo! Deen Heerhugowaard bedankt voor dit mooie bedrag.

Protocol bij Corona testen

Wat te doen als speler/lid: Indien je in afwachting bent van je testmoment of testuitslag, komt je niet naar de trainingen en/of wedstrijden. Je meldt dit bij je trainer(s) of coach(es). Bij een negatieve corona uitslag meld je dit bij je trainer(s) of coach(es). Na goedkeuring van je trainer(s) of coach(s) mag je pas weer op de trainingen en wedstrijden aanwezig zijn. Bij een positieve corona uitslag meld je dit bij je trainer(s), coach(es) en de technische commissie. Je blijft ten alle tijden THUIS!

Lid van Verdienste

Apolloleden mogen een voordracht doen voor een 'Lid van Verdienste'. Indien u iemand wilt voordragen voor deze eretitel kunt u een onderbouwd voorstel mailen naar onderstaand e-mailadres. Uiterste datum hiervoor is donderdag 1 oktober 2020.

Definitief indeling senioren - Veldseizoen 2020-2021

Beste senioren, Zoals eerder aangeven is gaat vanaf het nieuwe seizoen tien om tien spelen in plaats van negen om negen.

Definitief indeling jeugdteams - veldseizoen 2020-2021

Beste spelers, ouders en verzorgers, Ondanks de vreemde Covid-19 periode is ook dit jaar wederom hard gewerkt om de teams zo goed en zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Vanuit de Technische Commissie hebben we dit in goed overleg gedaan met de trainers en coaches. Er is goed gekeken naar het sociale aspect, individuele wensen, maar ook naar de individuele kwaliteiten van de spelers.