Jeugd Apollo gaat weer 2x per week trainen!

De jeugd van Apollo gaat vanaf 10 mei weer 2x per week trainen volgens onderstaand schema en onderstaande tijden! Let op: Op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) is er geen trainen.

Aanvullende zaterdagactiviteiten voor de jeugd

Vanwege het succes van de afgelopen zaterdagactiviteiten heeft de Technische Commissie besloten om aanvullende zaterdagactiviteiten te organiseren voor de jeugd.

Handige hulp gezocht voor het schilderen van de serre!

Wij zijn opzoek naar een aantal handige mensen die samen met ons dit voorjaar de serre willen voorzien van een nieuw laagje verf. Wil jij ons helpen dan horen wij dit graag. De werkelijk klus datum word in overleg afgesproken. Meld je aan bij Koen Montijn of mail naar koen_montijn@msn.com

Geen veldcompetitie in het voorjaar

In alle klassen zal dit voorjaar helaas geen veldcompetitie kunnen plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond en het eerder gepresenteerde openingsplan.

Beachkorfbal bij KV Apollo – Zaterdag 24 april 2021

Op zaterdag 24 april 2021 start het beachkorfbal (oude Stijl) toernooi bij KV Apollo. Het toernooi zal van start gaan om 10.30 uur. Hieronder is het schema van het beachkorfbal. LOCATIE: De Vork

Geen training in meivakantie en de aanvullende dagen

Beste spelers, ouders, verzorgers, trainers en coaches In verband met de meivakantie wordt er niet getraind op de onderstaande data. • Dinsdag 27 april 2021 (Koningsdag) • Maandag 3 mei 2021 tot en met zondag 9 mei 2021 • Donderdag 13 mei 2021 (Hemelvaartsdag) Dit houdt in dat er wel wordt getraind op: • Donderdag 29 april 2021. • Dinsdag 11 mei 2021. Als jullie vragen hebben, kunnen jullie een e-mail sturen naar tzcommunicatie@outlook.com.

Schutterstoernooi KV Apollo – Zaterdag 10 april 2021

Op zaterdag 10 april 2021 start het schutterstoernooi bij KV Apollo op de Vork. Het toernooi zal van start gaan om 10.30 uur.

Route kaart KNKV

De afgelopen maanden hebben vooral in het teken gestaan van beperkingen in datgene wat vooral niet mag in deze lastige coronaperiode. Momenteel bevinden we ons op een kantelpunt waarbij de rijksoverheid het veilig vindt om steeds meer ruimte te geven. Daarbij is het KNKV blij te horen dat de waarde van (team)sporten erkend wordt.

Oefenprogramma Jeugd voor zaterdag 27 maart 2021

Op zaterdag 27 maart worden er oefenwedstrijden georganiseerd voor de jeugd op ons eigen sportpark de Vork. Tijdens de activiteiten gelden nog steeds de RIVM richtlijnen voor Covid-19. Publiek is niet welkom tijdens de wedstrijden

Jantje Beton collecte 8 t/m 13 maart

Spelen is super belangrijk. Toch spelen drie op de tien kinderen niet of nauwelijks buiten. Jouw bijdrage aan Jantje Beton zorgt voor meer goede buitenspeelruimtes met speciale aandacht voor kinderen in kwetsbare speelposities bijvoorbeeld met een handicap. Met de andere helft van je bijdrage spek je de clubkas van korfbalvereniging Apollo.

Levering Narcissen op zaterdag 13 maart

Heb je vrolijke potjes Narcissen tete a tete bij Apollo besteld? Zaterdag 13 maart wordt je bestelling thuis bij je afgeleverd.

Veldtrainingen voor de senioren

Na aanleiding van de persconferentie van 23 februari jl. gaan ook de senioren beginnen aan hun buitentrainingen. Zoals iedereen heeft kunnen horen op de laatste persconferentie mogen jongeren onder de 27 jaar weer sporten zonder afstandsbeperking. Dit heeft er toe besloten dat ook de senioren weer mogen starten met trainen. Ook personen boven de 26 jaar mogen trainen alleen met afstandsbeperking zoals hieronder omschreven. De trainingen starten vanaf 3 maart volgens onderstaand schema.