Update schoolkorfbaltoernooi

za 28 mei 2022

Beste Leden,

Wegens omstandigheden hebben we het schoolkorfbaltoernooi van zaterdag
21 mei verplaatst naar zaterdag 28 mei.

[UPDATE] Apollo Senioren 1 haalt play-offs voor promotie naar de 1e klasse op 9 en 16 april.

door: Technische commissie

Na het behalen van de 2e plaats in de poule gaat Apollo 1 twee wedstrijden spelen voor promotie naar de 1e klasse. De wedstrijd op 9 april zal gespeeld worden bij Atlantis in Mijdrecht om 11:00 uur. Op 16 april speelt Apollo 1 in de eigen Deimoshal in Heerhugowaard om 14:45. .

We hopen tijdens beide wedstrijden een hoop publiek en vooral bij de thuiswedstrijd op 16 april zien we graag iedereen in de Deimoshal! Van jong tot oud, van leden tot oud-leden en iedereen die Apollo een warm hart toedraagt.
Op 16 april na de 2e play-off wedstrijd zal er nog een activiteit plaatsvinden in onze eigen kantine op sportpark de Vork. Hier volg later meer informatie over.
Voor nu alvast in de agenda 9 april en vooral 16 april om Apollo 1 aan te moedigen tijdens hun play off wedstrijden!

Start van de Veldcompetitie voorjaar 2022!

door: Technische commissie

Na kort zaalseizoen met een hoop beperkingen en vervallen wedstrijden zit de zaal er alweer bijna op.
Vanaf 18 april starten de buitentrainingen weer op sportpark de Vork.

Tussen 25 april en 6 mei is er geen trainen i.v.m. de meivakantie.

Voor in de agenda, 21 mei is het schoolkorfbal er waarbij we iedere vrijwilliger kunnen gebruiken!

Verdere versoepelingen

door: Coronacommissie

De Rijksoverheid heeft dinsdagavond 15 februari bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder versoepeld worden.

Jantje Beton Collecte

door: Redactie

Over een paar weken is het weer zover! Van 7 t/m 12 maart lopen de leden van Apollo collecte voor Jantje Beton. De laatste keer leverde dit een prachtig bedrag op voor onze vereniging, want maar liefst 50% van het totaal opgehaalde bedrag komt ten goede aan Apollo.

Aangepast wedstrijdschema

door: Redactie

Eindelijk mogen de korven weer uit de berging gehaald worden komend weekend! Check wel even het wedstrijdschema voor de laatste stand van zaken!

Corona update: Competitie wordt hervat

door: Koen Montijn & Ciska Lauffer

De Rijksoverheid heeft dinsdagavond 25 januari bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder versoepeld worden. Nadat er al anderhalve week volop getraind kon worden, is vanaf woensdag 26 januari het spelen van competitiewedstrijden tot 22.00 uur (einde wedstrijd) met publiek ook weer toegestaan. Wel is voor spelers en toeschouwers van achttien jaar en ouder het coronatoegangsbewijs verplicht.