Nieuwjaarsreceptie 2019

door: Rudy Rosman namens het bestuur

Op 4 januari hebben we zoals ieder jaar onze Nieuwjaarsreceptie gehouden in onze kantine op De Vork. Onder het genot van een hapje en een drankje houdt Piet, onze voorzitter een kleine toespraak en zet een aantal mensen in het zonnetje die hun jubileum vieren bij Apollo, of iets heel bijzonders betekenen voor onze korfbalvereniging.

Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie werd geopend met een moment stilte ter nagedachtenis voor de onlangs overleden Paul van Helvoirt.
Marita en Martin mochten namens het A-team en Suze en Britt namens de C1 hun sponsorbordje op het bord ‘Vrienden van Apollo’ hangen.
Er waren maar liefst 3 jubilarissen die 25 jaar lid bij Apollo zijn. Ard, Remco en Marcel krijgen hiervoor een speldje van het KNKV, een bos bloemen en een pen van Apollo. En zoals ieder jaar werden deze keer ook weer een belangrijke groep vrijwilligers in het zonnetje gezet, namelijk alle commissievoorzitters. Met name omdat het voorzittersoverleg, dat in het kader van Apollo 2020 is opgezet, op zo’n positieve en enthousiaste manier verloopt.
Uit de jaarvergadering waren twee vrijwilligers naar voren gekomen om deze voor hun uitzonderlijke inzet te benoemen als Lid van Verdienste: Jannes vervult onder andere al jarenlang op zijn eigen bescheiden manier de rol van scheidsrechterscoördinator en Vincent, die we ook wel kennen als DJ Gambardella, maar ook als kar trekker voor het Mixtoernooi en nog veel meer. Jannes en Vincent mochten hun naambordje op het bord ‘Apollo’s trots’ plaatsen.
De hapjes en drankjes waren weer uitstekend verzorgd.
De mooie bloemen kwamen van Bloembinderij Ron de Vries en de presentjes voor de voorzitters zijn gemaakt door Senza IJssalon & Espressobar.

Gelukkig hebben we de foto’s nog…