Bestel nu je Apollo kleding!

Je kunt nu het Apollo clubtenue voor het seizoen van 2018/2019 bestellen. De Apollo lijn bestaat uit een trainingspak, trainingsshirt, wedstrijdshort, wedstrijdrokje, sport sokken (blauw), lange kousen (blauw) en sporttas maat M of L. Alle artikelen worden voorzien van ons exclusieve Apollo logo!

Het is ook mogelijk om jouw naam op je trainingspak, trainingsshirt en sporttas te laten bedrukken.
(De (sponsor)wedstrijdshirts worden per team verzorgd, deze hoeft niet besteld te worden.)

LET OP: Bestel vóór 30 juni, daarna wordt er pas weer in januari besteld.

Betalingen kunnen gedaan worden via online overboeking. Gegevens staan op de factuur, die toegestuurd wordt na de orderbevestiging.

Wil je kleding passen? Dat kan, stuur dan even een berichtje naar Hilga van de Haag.

Short

Prijs: € 25.00