Kerstgroet voor de feestdagen

door: Bestuur K.V. Apollo

Twee nieuwe leden en kerstgroet vanuit het bestuur, tevens nieuws over de nieuwjaarsreceptie

Helaas is er in deze epidemie golf weinig ruimte tot ontmoetingen. Niet alleen op korfbal gebied, maar veelal ook op familie en vriendschap niveau. Het bestuur van K.V. Apollo wil jullie via dit bericht hele fijne feestdagen toewensen.

Door de omstandigheden kan de nieuwjaarsreceptie geen doorgang vinden. Zodra de mogelijkheid zich aandient zal het bestuur een moment kiezen om elkaar alsnog informeel te ontmoeten. Tevens zullen dan de jubilarissen en de genomineerden voor Apollo’s Trots onder de aandacht gebracht worden.

Wij willen ook graag onze hartelijke dank uitspreken naar alle mensen die het mogelijk maken om de trainingen doorgang te laten vinden.

Op deze foto stellen wij ook de twee nieuwe bestuursleden voor: Fred Vermue en Koen Montijn.

Nogmaals: een fijne kerst en een sportief 2021!

Het bestuur.