Jantje Beton Collecte van 2 t/m 7 maart

door: P&S commissie

ma 02 mrt 2020

Maandag 2 t/m 7 maart 2020

Van maandag 2 t/m 7 maart 2020, is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan alle teams langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen én omdat 50% van de opbrengst naar onze eigen clubkas gaat. Afgelopen jaar hebben we hier maar liefst € 1060,- voor opgehaald, waarvan de helft ten goede komt van Apollo!

Kan je niet collecteren maar wil je ons wel helpen? Maak dan gebruik van onze online collectebus. Deze link kun je delen zodat we de opbrengst voor onze club kunnen verhogen door geld op te halen bij vrienden en familie door het hele land. Dan kan jij ondertussen lekker verder spelen!

Laten we dat dit jaar overtreffen! Maak er een leuke activiteit van met je eigen team: eerst met z’n alle collecte lopen en na afloop bij iemand thuis eten en spelletjes doen bijvoorbeeld. Loop je met z’n alle dan is het extra gezellig en zijn jullie nog snel klaar ook!