Inschrijving NK Beachkorfbal Indoor!

door: Technische Commissie

vr 21 feb 2020

Het NK Beachkorfbal Indoor vindt plaats op zaterdag 22 februari 2020 in The Beach in Aalsmeer. Dit NK is voor E-jeugd tot en met senioren. Breedte- en wedstrijdkorfbal, iedereen kan meedoen op eigen niveau.

Niveau
Het NK is voor de E- tot en met de A-jeugd én voor senioren. De jeugd kan meedoen op niveau hoog of niveau midden en er wordt 4-tegen-4 gespeeld (twee mannen, twee vrouwen). We adviseren met minimaal 6 personen je team te formeren. Per categorie wordt een poule samengesteld. Ter indicatie: in de poules in de categorie ‘hoog’ zitten veelal teams die eerste klasse of hoger spelen. Voor de senioren is er geen niveaukeuze.

Snel inschrijven
Het klinkt misschien nog ver weg, maar wacht niet te lang met inschrijven. De run op de deelnameplaatsen gaat ieder jaar sneller, dus de poules zijn snel gevuld. Als je er zeker van wilt zijn dat je kunt meedoen op jouw niveau, dan is het advies: voorkom teleurstelling, twijfel niet te lang en schrijf je nu al in!  Let op: Deelname en aanmelden is geheel op eigen initiatief en wordt niet gefaciliteerd door KV Apollo.

Aanmelden
Je kunt je team aanmelden via https://www.korfbal.nl/node/18901. Deelname kost € 25,- per team. Vanuit het aanmeldformulier wordt je direct naar de betalingsmodule geleid. Let op: zonder betaling is je team niet aangemeld! Heb je nog vragen over het toernooi of je aanmelding, mail dan naar beachkorfbal@knkv.nl.

Door: Redactie Korfbal.nl