Hervatting trainingen

door: Piet Doedens

Beste ouders van jeugdleden,

Nu er toestemming is van de overheid om weer te gaan sporten, komen er vele vragen bij ons binnen over hoe dit voor de leden van Apollo georganiseerd gaat worden.
De vereniging volgt de procedures zoals die aangegeven worden door de korfbalbond. Eén van de belangrijkste zaken hierbij is de vraag wat de verschillende gemeentes voor richtlijnen geven. Wij wachten op dit moment op de richtlijnen van onze gemeente. Wat wij doen is achter de schermen al vast uitdenken welke maatregelen wij in ieder geval zullen moeten nemen als vereniging.

Zo maar zeggen: we mogen trainen, dus we gaan trainen, kan niet. Er komt veel meer bij kijken voordat we alles operationeel gemaakt hebben. Dit voorbereidende werk moet door mensen gedaan worden, die altijd al veel doen voor de vereniging; deze mensen hebben hierbuiten ook hun dagelijkse bezigheden.
Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om het korfballen binnen de gestelde regels weer op te starten. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de vorderingen in dezen.

Voor alles geldt: veiligheid is het belangrijkste; overhaaste besluiten gaan wij niet nemen.
Help de mensen die bezig zijn om deze unieke situatie toch korfbal vriendelijk te maken en heb waardering voor hun inzet.

Namens het bestuur
Piet Doedens