De serre heeft een renovatie achter de rug

door: Rudy Rosman namens het bestuur

Op het moment dat de wedstrijden over waren en het grootste deel van de leden van het heerlijke zonnige weer aan het genieten waren werd er op de Vork keihard gewerkt aan de serre. Onze serre was aan een grote renovatiebeurt toe. Onder begeleiding van Henk Kort is de Toekomstgroep begonnen aan deze operatie zodat we bij aanvang van dit seizoen gebruik kunnen maken van een opgeknapte serre.

Wat is er eigenlijk allemaal gedaan?

Er zaten nogal wat rotte delen in de serre waaronder de dorpels, balken en boeidelen, deze zijn allemaal vervangen. Er zijn nieuwe deuren geplaatst met een panieksluiting zodat we bij calamiteiten veilig naar buiten kunnen.

Let op bij het openen van de deuren!

Door de constructie van de panieksluitingen is het wel belangrijk dat we bij het openen van de deuren eerst de rechterkant openen. Van binnenuit gezien dan.

Sponsoring

De Toekomstgroep is al jaren sponsor van Apollo en heeft ook een groot deel van de renovatie gesponsord.