Beachkorfbal bij KV Apollo – Zaterdag 24 april 2021

door: Technische commissie

Op zaterdag 24 april 2021 start het beachkorfbal (oude Stijl) toernooi bij KV Apollo. Het toernooi zal van start gaan om 10.30 uur.

Hieronder is het schema van het beachkorfbal.

LOCATIE: De Vork

Start van het Beach korfbal toernooi

F en de E groep

Aanvangstijd: 10:15 uur

10:30 uur – 11.30 uur

D en de C groep

Aanvangstijd: 11:45 uur

12:00 uur – 13:00 uur

B en de A groep

Aanvangstijd: 13:15 uur

13:30 uur – 14:30 uur

Spelregels in het kort voor beachkorfbal (oude stijl):

Alle standaardkorfbal regels zijn van toepassing, hieronder een kleine lijst met de afwijkingen.

• Teams bestaan uit 3 of 4 mensen.
  • Het veld bestaat uit een vierkant met in het midden één korfbal paal. Waarbij in de hoeken van het veld een driehoek gecreëerd is.
  • Bij het onderscheppen van de bal, moet de bal opgebracht worden naar één van de driehoeken, hierna kan de aanvallende partij starten met hun aanval.
  • Doelpunten vanuit de driehoeken in de hoek van het veld gelden voor twee punten, doelpunten in de rest van het veld voor één punt.
  • Wedstrijdduur: ca. 12 minuten
  • Teams zullen ter plekken op de dag zelf worden gemaakt.

Tijdens het toernooi gelden nog steeds de RIVM richtlijnen voor COVID-19.

Publiek is niet welkom tijdens het toernooi.

Voor het beachkorfbal zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als voor reguliere wedstrijden. Indien je niet aanwezig kan zijn, dien je je af te melden bij je trainer(s) of coach(es).

Mochten er nog vragen zijn, dan kan er contact opgenomen worden met Koen of Mark. Per mail kan dat naar tzcommunicatie@outlook.com