Arno van der Vliet nieuwe hoofdtrainer Apollo 1

door: Kai-Fung, namens de Technische zaken commissie

Wij, als Technische Commissie, zijn blij om te kunnen melden dat wij Arno van der Vliet hebben kunnen vastleggen voor de komende twee seizoenen.

In het onderstaande bericht leer je hem wat beter kennen:

Introductie Arno van der Vliet

Arno van der Vliet is enkele dagen geleden net 46 geworden en woont met zijn vrouw (Trees) en twee zonen in Zwaag. Korfbal is binnen het gezin geen onbekende term, aangezien zijn zonen Coen en Thijs beide ook korfballen. Coen speelt bij KVA en Thijs bij KZ.

Arno was zijn korfbalcarrière begonnen bij de Vinken te Vinkeveen en is daar gebleven tot zijn 28ste. Na zijn korfbalcarrière, als speler, is hij de volgende uitdaging aangegaan als trainer/coach. Arno heeft een rijke korfbalcarrière als trainer/coach. Hij is onder andere hoofdtrainer/coach geweest bij Argus, VZOD (K), Ados en KVA.

Sinds het seizoen van 2015/2016 had Arno zich verbonden aan KVA. Onder zijn leiding behaalde KVA het kampioenschap in de Overgangsklasse en vervolgens promotie naar de Hoofdklasse in hetzelfde seizoen.

Namens de TZ willen wij Arno veel sportieve succes wensen voor de komende periode. Wij zijn blij dat wij met Arno een ervaren hoofdtrainer/coach hebben aangetrokken.