Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Jantje Beton collecte 8 t/m 13 maart

door: Redactie

Spelen is super belangrijk. Toch spelen drie op de tien kinderen niet of nauwelijks buiten. Jouw bijdrage aan Jantje Beton zorgt voor meer goede buitenspeelruimtes met speciale aandacht voor kinderen in kwetsbare speelposities bijvoorbeeld met een handicap. Met de andere helft van je bijdrage spek je de clubkas van korfbalvereniging Apollo.

Levering Narcissen op zaterdag 13 maart

door: Redactie

Heb je vrolijke potjes Narcissen tete a tete bij Apollo besteld? Zaterdag 13 maart wordt je bestelling thuis bij je afgeleverd.

Bericht vanuit het bestuur m.b.t. starten trainingen

door: Piet Doedens

Het bestuur heef haar fiat gegeven aan de Technische Commissie om de veldtrainingen voor de jeugdleden vanaf 2 februari op te starten; dit alles onder de strikte voorwaarden zoals vermeld; uiteraard op geheel vrijwillige basis voor wat betreft de deelname. Leidraad in het bestuursstandpunt is het sociale aspect voor de kinderen.

Wij willen graag extra nadruk leggen op het handhaven van de regelgeving rondom de trainingen.
We wensen de deelnemers veel spelplezier!

Dankzij onze gulle donateurs maar liefst 32 nieuwe ballen!

door: Stefanie namens P&S commissie

Maar liefst 32 nieuwe ballen zijn er gesponsord door iedereen die Apollo een warm hart toedraagt. Iedereen bedankt voor de donaties, we zijn hier ontzettend blij mee in deze moeilijke tijd.

Verlenging selectiestaf seizoen 2021-2022

door: Technische Commissie

De technische commissie van Apollo heeft een overeenstemming bereikt over een contractverlening van één jaar met de hoofdtrainer Arno van der Vliet. Dit betekent dat Arno hoofdtrainer blijft van de selectie van Apollo voor het seizoen 2021-2022 en hij wederom te bewonderen is langs de lijnen. Met de verlenging van het contract begint Arno aan zijn vierde jaar als hoofdtrainer/coach bij de korfbalvereniging Apollo.

Steun Apollo met SponsorKliks!

door: Redactie

Het zijn rare tijden maar over een maandje staan de feestdagen “gewoon” voor de deur!

Steun Apollo bij je online aankopen via SponsorKliks!

Nieuwe redactie

door: Rudy Rosman

Na vele jaren stopt Rudy Rosman met zijn vrijwilligerstaken voor de P&S. Ruben Kuipers en Frank Kortekaas zullen de redactie overnemen.

5 dagen geleden

Korfbalvereniging Apollo
De C2 is afgelopen week kampioen geworden, gefeliciteerd allemaal!!Trainers en coaches Robbe, Henny en Kim zijn heel trots op hun team!Gisteravond zijn de medailles, gemaakt door Dirk Snip, overhandigd. Daarnaast krijgen zij een bloemetje overhandigd, hartelijk dank Ron de Vries - Bloembinderij en Fotografie !!Wat een feest en dit is te zien aan de blije gezichten.GEFELICITEERD C2💛💙💛 ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook