Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

UPDATE Corona: Nieuwe regels vanaf Zaterdag 12 november 2021

door: Koen Montijn & Ciska Lauffer

Vanaf zaterdag 12 november moet het CTB (Coronatoegangsbewijs) gescand worden voordat iemand van achttien jaar of ouder de sporthal betreedt om deel te nemen aan trainingen en/of wedstrijden. Daarbij wordt ook het identiteitsbewijs gecontroleerd. Publiek is niet meer toegestaan bij wedstrijden en traingen.

Speculaaspoppen actie

door: Redactie

Het is weer de tijd van het jaar. Buiten guur herfstweer, lekker warm bij de kachel met een warme mok chocomelk en natuurlijk een heerlijke speculaaspop van KV Apollo. Na een succesvolle opbrengst vorig jaar is de nieuwe speculaaspoppen in volle gang!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 23 OKTOBER t/m 30 OKTOBER !!

door: WZ zaken

WEDSTRIJDPROGRAMMA 23 OKTOBER t/m 30 OKTOBER !!

Zaalseizoen 2021 - 2022

Zaalseizoen 2021 – 2022

door: Technische Commissie

Over enkele weken is het veldseizoen najaar ten einde en zullen de voorbereidingen voor het nieuwe zaalseizoen weer gaan starten. Er wordt op het veld getraind tot 29 oktober 2021. De trainingen van het zaalseizoen zullen starten vanaf maandag 8 november 2021 en loopt door tot en met 15 april 2022. De zaalcompetitie zal van start gaan in het weekend van 27 & 28 november 2021 en loopt door tot en met het weekend van 16 & 17 april 2022.

Vacature: Voorzitter Korfbalvereniging Apollo

door: Het bestuur

Piet Doedens heeft aangegeven met het voorzitterschap te stoppen. De vacature staat per direct open.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Gerard Uijen via 072 – 57 45 479 / penningmeester@kvapollo.nl of met Inge Nieuwendijk via 06 – 52 67 94 38 / secretaris@kvapollo.nl

Vanaf zaterdag 25 september alleen afhalen in de kantine

door: namens de corona coördinatoren Ciska Lauffer & Koen Montijn

Het goede nieuws: vanaf zaterdag hoeven we van overheidswege geen 1,5 meter afstand meer van elkaar te houden. Om de kantine te mogen gebruiken zou dit betekenen dat we QR-codes moeten scannen. Er is echter besloten om dit tijdens de veldcompetitie niet te gaan doen.
Dit besluit heeft tot gevolg dat we niet in de kantine mogen zitten en je dus je drankje/hapje binnen moet ophalen en vervolgens buiten nuttigen. De toiletten / kleedkamers mogen gewoon gebruikt worden, maar het is niet de bedoeling dat men in de kantine of halletje blijft hangen. De buiten stoelen mogen gewoon gebruikt worden om buiten je drankje/hapje te nuttigen.

Spek de clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!

door: Redactie

Jij kunt de kas van jouw club eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Vomar Klant-is-Koning kaart aan jouw club te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club.