Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

AANGEPAST WEDSTRIJDPROGRAMMA 11 december t/m 19 december !!

door: WZ zaken

AANGEPAST WEDSTRIJDPROGRAMMA 11 december t/m 19 december !!

Corona Update: Besluit voortgang zaalcompetitie KNKV

door: namens de corona coördinatoren Ciska Lauffer & Koen Montijn

De Rijksoverheid maakte vrijdagavond 26 november bekend dat er in ieder geval tot 19 december 2021 niet na 17.00 uur gesport mag worden. Daaropvolgend heeft het KNKV gekeken hoe het z’n leden zoveel mogelijk mogelijkheden kan bieden om te kunnen blijven sporten.

Lars van der Laan is geslaagd als officieel bondscheidsrechter voor KV Apollo.

door: Koen Montijn

Afgelopen zondag 28 november heeft Lars zijn examen behaald als bondscheidsrechter.
Om 11.45 uur floot hij de spannende wedstrijd van Furore 3 tegen KZ 6 in de Reserve 4e klasse. Een wedstrijd waar de ploegen aan elkaar gewaagd waren en Lars een volwassen wedstrijd heeft gefloten.

WEDSTRIJDPROGRAMMA 27 november t/m 12 december !!

door: WZ zaken

WEDSTRIJDPROGRAMMA 27 november t/m 12 december !!

Maak je schot HOT in de kerstvakantie!

door: Redactie

Tijdens de komende kerstvakantie zal Korfbalstars weer een kerstclinic verzorgen – er vanuit gaande dat de Corona maatregelen dit toelaten.

Zaalseizoen weer van start!

door: Redactie

Het zaalseizoen gaat weer van start! Lees in deze post alles wat je weten moet over trainingen, wedstrijden en zaaldiensten.

Schoolkorfbaltoernooi KV Apollo gaat NIET door!

door: Schoolkorfbal commissie

Door de stijgende coronabesmettingen heeft het kabinet extra maatregelen aangekondigd ingaande per 13 november 2021.
Nu deze nieuwe aangekondigde maatregelen bekend zijn geworden heeft het bestuur van KV Apollo in samenspraak met de schoolkorfbalcommissie besloten het schoolkorfbaltoernooi van 13 november 2021 NIET door te laten gaan.
Wij vinden het op dit moment onverantwoord om met ruim 300 kinderen, ouders en vrijwilligers in een sporthal samen te komen.
Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan om 3x gratis mee te komen trainen. Inschrijvingen zijn van harte welkom.