Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Zaterdagactiviteit op 22 januari 2022 en 29 januari 2022

door: Technische Commissie

Vanuit de Technische Commissie willen wij gebruik maken van de gelegenheid om twee zaterdagactiviteiten in te plannen voor de jeugd en senioren. Aanstaande zaterdag (22-01-2022) willen wij starten met oefenwedstrijden voor de jeugd. Het programma zal als volgt uitzien.

UPDATE Corona: Nieuwe regels vanaf Zaterdag 15 januari 2022

door: namens de corona coördinatoren Ciska Lauffer & Koen Montijn

De Rijksoverheid maakte vrijdagavond 14 januari bekend dat binnen sporten vanaf zaterdag 15 januari weer is mogelijk is. Het spelen van partijvorm binnen de eigen club is toegestaan. Het coronatoegangsbewijs blijft vanaf 18 jaar verplicht. Publiek is tijdens de trainingen niet toegestaan

Apollo's online pubquiz voor een leuke start van het jaar!

Apollo’s online pubquiz voor een leuke start van het jaar!

vr 21 jan 2022 om 20:00 uur

door: Koen Montijn namens het bestuur

Doe mee met Apollo’s online pubquiz! Geef je team snel op en bestel die heerlijke, goedgevulde snackbox!

Arno van der vliet en Koen Barhorst verlengen hun contract met één seizoen (2022-2023)

door: Technische Commissie

De feestdagen komen binnenkort aan en wij willen, als technische commissie van Apollo, graag een feestelijk nieuwtje met jullie gaan delen. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar wederom een overeenstemming hebben bereikt met de gehele selectiestaf voor het verlengen van de contracten met één seizoen. Volgend seizoen is de gehele staf in dezelfde samenstelling wederom te bewonderen langs de lijnen.

Apollo zoekt uitbereiding filmcrew

door: Tim namens de P&S commissie

Vanwege de maatregelen is publiek op dit moment niet welkom in de sporthal. Hiervoor willen we livestreams opzetten zodat de wedstrijden alsnog te zien zijn. Echter hebben we daar extra vrijwilligers voor nodig.

AANGEPAST WEDSTRIJDPROGRAMMA 11 december t/m 19 december !!

door: WZ zaken

AANGEPAST WEDSTRIJDPROGRAMMA 11 december t/m 19 december !!

Corona Update: Besluit voortgang zaalcompetitie KNKV

door: namens de corona coördinatoren Ciska Lauffer & Koen Montijn

De Rijksoverheid maakte vrijdagavond 26 november bekend dat er in ieder geval tot 19 december 2021 niet na 17.00 uur gesport mag worden. Daaropvolgend heeft het KNKV gekeken hoe het z’n leden zoveel mogelijk mogelijkheden kan bieden om te kunnen blijven sporten.

5 dagen geleden

Korfbalvereniging Apollo
De C2 is afgelopen week kampioen geworden, gefeliciteerd allemaal!!Trainers en coaches Robbe, Henny en Kim zijn heel trots op hun team!Gisteravond zijn de medailles, gemaakt door Dirk Snip, overhandigd. Daarnaast krijgen zij een bloemetje overhandigd, hartelijk dank Ron de Vries - Bloembinderij en Fotografie !!Wat een feest en dit is te zien aan de blije gezichten.GEFELICITEERD C2💛💙💛 ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook