Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Help Apollo met de Vomar Verdubbelaar!

Help Apollo met de Vomar Verdubbelaar!

door: Redactie

Vomar Club is Koning viert haar eerste verjaardag en wie jarig is trakteert. Het afgelopen jaar hebben al duizenden klanten kosteloos gespaard om de clubkas van hun club te spekken en daar doen wij nóg een schepje bovenop met de VERDUBBELAAR! Stem met je ontvangen clubmunten op Apollo en help om het gespaarde Club is Koning-jaarbedrag te verdubbelen!


Recreanten toernooi terug van weggeweest!

Recreanten toernooi terug van weggeweest!

door: Recreanten Commissie

Op zaterdag 3 september zetten wij de traditie voort! Het seizoen zal worden geopend met het Henk Kort recreantentoernooi.
Vanaf half 1 zullen de recreanten van Ados, DSO en Apollo in actie komen.

Iedereen is van harte welkom om bij dit spektakel aanwezig te zijn!


Trainingstijden - Najaar veldseizoen 2022 - 2023

Trainingstijden – Najaar veldseizoen 2022 – 2023

door: Technische Commissie

Voor de selectie is het seizoen ondertussen al begonnen en hebben zij al de eerste trainingen achter de rug. Voor de jeugd zal de eerste training plaats vinden op dinsdag 30 augustus 2022.


Silent disco - 17 September

Silent disco – 17 September

door: Feestcommisie

Zaterdag 17 september is het weer zover. De eerste thuiswedstrijd van een nieuw korfbalseizoen. Om het seizoen swingend in te gaan hebben wij op deze avond een silent disco georganiseerd🎧🎶. Zet ‘m alvast in je agenda want dit wil je niet missen!


Herstructurering veldkorfbalcompetitie

Herstructurering veldkorfbalcompetitie

door: Technische commissie

Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft het KNKV verenigingen bevraagd over de opzet van de veldcompetitie. Hierbij was de vraag of de huidige opzet van een veldcompetitie in poules van acht ploegen verdeeld over het najaar en voorjaar nog voldeed aan de behoefte van verenigingen en leden. Op basis van de behoefte van verenigingen om in een andere opzet meer ruimte te hebben voor andere activiteiten en flexibelere mogelijkheden, heeft het bondsbestuur besloten voor een andere invulling van het competitieschema te kiezen vanaf seizoen 2023/2024. De veldcompetitie wordt vanaf dan een competitie die uit twee gesplitste veldcompetities bestaat.


Definitief jeugd indeling voor najaar veldseizoen 2022-2023

Definitief jeugd indeling voor najaar veldseizoen 2022-2023

door: Technische Commissie

De selectieperiode is momenteel geëindigd en alle jeugdteams zijn definitief ingedeeld. Vanuit de Technische Commissie hebben wij dit in goed overleg gedaan met de trainers en coaches aan de hand van de gestelde technische kaders.


Apollo C2 kampioen!

Apollo C2 kampioen!

door: Redactie

De C2 is afgelopen week kampioen geworden, gefeliciteerd allemaal!!


Instagram