Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Minos Pallas Grieks RestaurantMinos Pallas Grieks Restaurant
DJ Gambardella BannerDJ Gambardella Banner
Elro Dakbedekking BannerElro Dakbedekking Banner
Knijn & Damsma SchoonmakersKnijn & Damsma Schoonmakers
Patina DakbedekkersPatina Dakbedekkers
Podocentrum Heerhugowaard BannerPodocentrum Heerhugowaard Banner
Plychromal Geanodiseerd AluminiumPlychromal Geanodiseerd Aluminium
Ron de Vries Bloembinderij BannerRon de Vries Bloembinderij Banner
DJ Gambardella BannerDJ Gambardella Banner
Snijder Installatietechniek BannerSnijder Installatietechniek Banner
Toekomstgroep bouwToekomstgroep bouw
Veldhuis Zonwering BannerVeldhuis Zonwering Banner

Hervatting trainingen

door: Piet Doedens

Beste ouders van jeugdleden,

Nu er toestemming is van de overheid om weer te gaan sporten, komen er vele vragen bij ons binnen over hoe dit voor de leden van Apollo georganiseerd gaat worden.
De vereniging volgt de procedures zoals die aangegeven worden door de korfbalbond. Eén van de belangrijkste zaken hierbij is de vraag wat de verschillende gemeentes voor richtlijnen geven. Wij wachten op dit moment op de richtlijnen van onze gemeente. Wat wij doen is achter de schermen al vast uitdenken welke maatregelen wij in ieder geval zullen moeten nemen als vereniging.

Van de Voorzitter (rectificatie opzegdatum moet zijn 15 mei)

door: Piet Doedens

Lieve Apolianen,

Het is een rare tijd; iedereen heeft er last van. Niets staat vast.
Als bestuur blijven we op de hoogte van alles. We doen de dingen die goed zijn op dit moment. Vragen worden gesteld, antwoorden zijn -begrijpelijk- niet zo maar gegeven. Wij duisteren ook.
Opzegtermijn: 15 mei, dat blijft.
Contributie is een heikel punt; we denken na.

Voor wat betreft het beginnen van de trainingen voor de jeugdleden wachten wij op de richtlijnen cq het advies van de gemeente. Houd de site in de gaten!

Goede wensen namens ons, samen en sterk!

Piet

Van de voorzitter

door: Piet Doedens (voorzitter)

Beste Apollo-leden en andere site-lezers,

Nu de landelijke standpunten van regeringswege voor een ieder duidelijk zullen zijn en de berichtgeving van het KNKV ons geleerd heeft dat er voor KV Apollo geen wedstrijden meer gespeeld gaan worden dit seizoen, wil het bestuur zich tot jullie wenden.

Corona UPDATE 23 maart : De deuren blijven gesloten tot 1 juni, tweede helft veld afgelast

door: Rudy Rosman namens het bestuur

UPDATE 23 maart 22.15 uur

De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Oproep: sluit deuren tot 1 juni
Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Update en FAQ
KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).

WEDSTRIJDPROGRAMMA 14 MAART t/m 29 MAART !!

door: WZ zaken

WEDSTRIJDPROGRAMMA 14 MAART t/m 29 MAART !!

Leeghwaterbrug is dit weekend afgesloten!

door: Technische Commissie

Hou rekening met extra reistijd naar uitwedstrijden! Leeghwaterbrug is dit weekend afgesloten!

WEDSTRIJDPROGRAMMA 29 FEBRUARI t/m 15 MAART !!

door: WZ zaken

WEDSTRIJDPROGRAMMA 29 FEBRUARI t/m 15 MAART !!

Enquête

HVMS Makelaardij Banner
Albino Trouwringen BannerAlbino Trouwringen Banner
Vriend Tweewielercentrum BannerVriend Tweewielercentrum Banner