Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Silent disco - 17 September

Silent disco – 17 September

door: Feestcommisie

Zaterdag 17 september is het weer zover. De eerste thuiswedstrijd van een nieuw korfbalseizoen. Om het seizoen swingend in te gaan hebben wij op deze avond een silent disco georganiseerd🎧🎶. Zet ‘m alvast in je agenda want dit wil je niet missen!

Herstructurering veldkorfbalcompetitie

door: Technische commissie

Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft het KNKV verenigingen bevraagd over de opzet van de veldcompetitie. Hierbij was de vraag of de huidige opzet van een veldcompetitie in poules van acht ploegen verdeeld over het najaar en voorjaar nog voldeed aan de behoefte van verenigingen en leden. Op basis van de behoefte van verenigingen om in een andere opzet meer ruimte te hebben voor andere activiteiten en flexibelere mogelijkheden, heeft het bondsbestuur besloten voor een andere invulling van het competitieschema te kiezen vanaf seizoen 2023/2024. De veldcompetitie wordt vanaf dan een competitie die uit twee gesplitste veldcompetities bestaat.

Definitief jeugd indeling voor najaar veldseizoen 2022-2023

door: Technische Commissie

De selectieperiode is momenteel geëindigd en alle jeugdteams zijn definitief ingedeeld. Vanuit de Technische Commissie hebben wij dit in goed overleg gedaan met de trainers en coaches aan de hand van de gestelde technische kaders.

Apollo C2 kampioen!

door: Redactie

De C2 is afgelopen week kampioen geworden, gefeliciteerd allemaal!!

Indeling senioren en voorbereiding nieuw veldseizoen (najaar 2022-2023)

door: Technische Commissie

Het seizoen 2021/2022 is momenteel ten einde en momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Update: Eind veldseizoen 2021 - 2022 en voorbereiding veldseizoen 2022 - 2023 (Jeugd)

Update: Eind veldseizoen 2021 – 2022 en voorbereiding veldseizoen 2022 – 2023 (Jeugd)

Update: voor de A1 en senioren 3 zijn de oefenwedstrijden georganiseerd

Seizoen 2021/2022 komt binnenkort ten einde en door Covid-19 is het seizoen wederom een bijzondere, in vergelijking met de andere jaren. Dit seizoen hebben wij de veldcompetitie volledig kunnen uitspelen, zonder beperkingen. Helaas gold dat niet voor het zaalseizoen. Ondanks dat het wederom een bijzondere seizoen is, willen wij van de gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers te bedanken.

Nieuwe hoofd jeugdsponsor voor Apollo!

door: Redactie

We zijn verheugd te kunnen melden dat we per begin van het nieuwe korfbalseizoen een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden voor alle jeugd wedstrijdshirts.