Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Mixtoernooi op 26 mei!

door: mixtoernooi commissie

Het mixtoernooi is terug van weggeweest!
Na twee jaar van Corona mogen we dit jaar weer ons Mixtoernooi organiseren op 26 mei Hemelvaartsdag.

Chinees na promotiewedstrijd

door: redactie

De coronamaatregelen zijn voorbij en de feestcommissie van Apollo heeft voor dit jaar alweer leuke plannen gesmeed!

Update schoolkorfbaltoernooi

za 28 mei 2022

door: Redactie

Beste Leden,

Wegens omstandigheden hebben we het schoolkorfbaltoernooi van zaterdag
21 mei verplaatst naar zaterdag 28 mei.

[UPDATE] Apollo Senioren 1 haalt play-offs voor promotie naar de 1e klasse op 9 en 16 april.

door: Technische commissie

Na het behalen van de 2e plaats in de poule gaat Apollo 1 twee wedstrijden spelen voor promotie naar de 1e klasse. De wedstrijd op 9 april zal gespeeld worden bij Atlantis in Mijdrecht om 11:00 uur. Op 16 april speelt Apollo 1 in de eigen Deimoshal in Heerhugowaard om 14:45. .

We hopen tijdens beide wedstrijden een hoop publiek en vooral bij de thuiswedstrijd op 16 april zien we graag iedereen in de Deimoshal! Van jong tot oud, van leden tot oud-leden en iedereen die Apollo een warm hart toedraagt.
Op 16 april na de 2e play-off wedstrijd zal er nog een activiteit plaatsvinden in onze eigen kantine op sportpark de Vork. Hier volg later meer informatie over.
Voor nu alvast in de agenda 9 april en vooral 16 april om Apollo 1 aan te moedigen tijdens hun play off wedstrijden!

Start van de Veldcompetitie voorjaar 2022!

door: Technische commissie

Na kort zaalseizoen met een hoop beperkingen en vervallen wedstrijden zit de zaal er alweer bijna op.
Vanaf 18 april starten de buitentrainingen weer op sportpark de Vork.

Tussen 25 april en 6 mei is er geen trainen i.v.m. de meivakantie.

Voor in de agenda, 21 mei is het schoolkorfbal er waarbij we iedere vrijwilliger kunnen gebruiken!

Verdere versoepelingen

door: Coronacommissie

De Rijksoverheid heeft dinsdagavond 15 februari bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder versoepeld worden.

Jantje Beton Collecte

door: Redactie

Over een paar weken is het weer zover! Van 7 t/m 12 maart lopen de leden van Apollo collecte voor Jantje Beton. De laatste keer leverde dit een prachtig bedrag op voor onze vereniging, want maar liefst 50% van het totaal opgehaalde bedrag komt ten goede aan Apollo.

23 uren geleden

Korfbalvereniging Apollo
Beste leden,Aanstaande zaterdag 28 mei vindt het 46e schoolkorfbaltoernooi plaats.Het trainingsschema is bekend en zien jullie op de foto.Aanstaande woensdag 25 mei vinden alle trainingen van elke categorie plaats.Groep 3-4 van 17:00 tot 18:00 uur, daarna Groep 5-6 & 7-8 van 18:30 tot 19:30 uur.Sta je ingedeeld maar kan je helaas niet ruil dan onderling of regel zelf een vervanger.Kom op de trainingsdag op tijd, zodat de kinderen niet hoeven te wachten.Zaterdag 28 mei iedereen uiterlijk 9:30 uur aanwezig, maar er is nog genoeg te doen voor die tijd dus extra hulp is van harte welkom.Heb je aan of opmerkingen laat het ons dan weten.schoolkorfbalapollo@gmail.comDe scheidsrechters:Recreanten, Senioren, Junioren.Britt(J), Fiona(J), Lieke(J), Minke(J), Niels(J), Robbe(J), Suze(J), Tijs(J),Cindy(S), Ciska(S), Gerard(R), Iris(S), Jeroen K(S), Kai(S),Martijn(S),Rik(S), Rowan(S), Jacqueline. ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook