Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Laatste nieuws

Apollo S2 - Ados S2

Apollo S2 – Ados S2

door: Fred Horst

Een redelijk spanende wedstrijd.
Waarbij het 2de uiteindelijk over Ados heen walste.
Apollo S2 – Ados S2 26-12.


23 uren geleden

Korfbalvereniging Apollo
Beste leden,Aanstaande zaterdag 28 mei vindt het 46e schoolkorfbaltoernooi plaats.Het trainingsschema is bekend en zien jullie op de foto.Aanstaande woensdag 25 mei vinden alle trainingen van elke categorie plaats.Groep 3-4 van 17:00 tot 18:00 uur, daarna Groep 5-6 & 7-8 van 18:30 tot 19:30 uur.Sta je ingedeeld maar kan je helaas niet ruil dan onderling of regel zelf een vervanger.Kom op de trainingsdag op tijd, zodat de kinderen niet hoeven te wachten.Zaterdag 28 mei iedereen uiterlijk 9:30 uur aanwezig, maar er is nog genoeg te doen voor die tijd dus extra hulp is van harte welkom.Heb je aan of opmerkingen laat het ons dan weten.schoolkorfbalapollo@gmail.comDe scheidsrechters:Recreanten, Senioren, Junioren.Britt(J), Fiona(J), Lieke(J), Minke(J), Niels(J), Robbe(J), Suze(J), Tijs(J),Cindy(S), Ciska(S), Gerard(R), Iris(S), Jeroen K(S), Kai(S),Martijn(S),Rik(S), Rowan(S), Jacqueline. ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook

Instagram