Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Mooie opbrengst Sponsoractie Deen

door: Rudy Rosman namens de P&S commissie

Zojuist werd bij Deen de cheque uitgereikt met daarop het bedrag wat we verdiend hebben met de Deen Sponsoractie.
We hebben een mooie € 500,- opgehaald. Iedereen bedankt voor het inleveren van de munten voor KV Apollo! Deen Heerhugowaard bedankt voor dit mooie bedrag.

Nieuw sleuteladres kantine

door: Rudy Rosman namens het bestuur

Vanaf deze week hebben we een nieuw sleuteladres voor de kantine:
Koen Barhorst Junolaan 73, 1701 BC Heerhugowaard

Gewijzigde spelregels KNKV

door: Technische Commissie

Zoals eerder aangekondigd heeft de Internationale Korfbal Federatie (IKF) de officiële spelregels van korfbal opnieuw vastgesteld. Deze herziene spelregels gaan in per 1 september 2020.

Enquete Korfbalvereniging Apollo

door: Ligia

Apollo is een club van en voor haar leden en draait op een enthousiaste groep vrijwilligers. Zoals elke club kunnen wij altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken.
Daarom willen wij u als lid of als ouder van, vragen deze korte enquete in te vullen.
Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Doneren voor Jantje Beton nu ook online!

door: Korfbalvereniging Apollo

Wij collecteren voor onze vereniging ook online! Help jij onze vereniging?

Apollo S1 - Viking S1

Apollo S1 – Viking S1

door: Fred Horst

Apollo S1 – Viking S1: 20-24

Apollo S2 - Viking S2.

Apollo S2 – Viking S2.

door: Fred Horst

Apollo S2 – Viking S2: 8-20.

5 dagen geleden

Korfbalvereniging Apollo
De C2 is afgelopen week kampioen geworden, gefeliciteerd allemaal!!Trainers en coaches Robbe, Henny en Kim zijn heel trots op hun team!Gisteravond zijn de medailles, gemaakt door Dirk Snip, overhandigd. Daarnaast krijgen zij een bloemetje overhandigd, hartelijk dank Ron de Vries - Bloembinderij en Fotografie !!Wat een feest en dit is te zien aan de blije gezichten.GEFELICITEERD C2💛💙💛 ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook