Welkom bij Korfbalvereniging Apollo

Opgericht 31 juli 1969

Korfbal is een sport waarmee je niet vroeg genoeg kunt beginnen. Door het samenspel tussen jongens en meisjes is dit een prima sociale ontwikkeling voor uw kind. Bij Apollo kunnen kinderen vanaf 3 jaar al meedoen bij de Kangoeroe Klup. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal.

Kom eens een wedstrijd bekijken op sportpark De Vork of in de sporthal aan de Deimoslaan. De tijden kunt u vinden in het wedstrijdprogramma op onze website.

Apollo C2 kampioen!

door: Redactie

De C2 is afgelopen week kampioen geworden, gefeliciteerd allemaal!!

Indeling senioren en voorbereiding nieuw veldseizoen (najaar 2022-2023)

door: Technische Commissie

Het seizoen 2021/2022 is momenteel ten einde en momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Update: Eind veldseizoen 2021 - 2022 en voorbereiding veldseizoen 2022 - 2023 (Jeugd)

Update: Eind veldseizoen 2021 – 2022 en voorbereiding veldseizoen 2022 – 2023 (Jeugd)

door: Technische Commissie

Update: voor de A1 en senioren 3 zijn de oefenwedstrijden georganiseerd

Seizoen 2021/2022 komt binnenkort ten einde en door Covid-19 is het seizoen wederom een bijzondere, in vergelijking met de andere jaren. Dit seizoen hebben wij de veldcompetitie volledig kunnen uitspelen, zonder beperkingen. Helaas gold dat niet voor het zaalseizoen. Ondanks dat het wederom een bijzondere seizoen is, willen wij van de gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers te bedanken.

Nieuwe hoofd jeugdsponsor voor Apollo!

door: Redactie

We zijn verheugd te kunnen melden dat we per begin van het nieuwe korfbalseizoen een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden voor alle jeugd wedstrijdshirts.

Seizoensafsluiting

door: Redactie

Zaterdag 18 juni is de laatste wedstrijddag van dit seizoen. Om het seizoen af te sluiten zal er na de wedstrijd van het eerste een barbecue plaatsvinden bij de kantine van Apollo!

Mixtoernooi en eten

door: Redactie

Het mixtoernooi komt er alweer bijna aan, de eerste teams zijn alweer opgegeven maar uiteraard moeten we na de zware wedstrijden ook nog eten 🥘

Schoolkorfbaltoernooi update

Op zaterdag 28 mei 2022 zal de 46e editie van het schoolkorfbaltoernooi
plaats vinden op de Vork.

5 dagen geleden

Korfbalvereniging Apollo
De C2 is afgelopen week kampioen geworden, gefeliciteerd allemaal!!Trainers en coaches Robbe, Henny en Kim zijn heel trots op hun team!Gisteravond zijn de medailles, gemaakt door Dirk Snip, overhandigd. Daarnaast krijgen zij een bloemetje overhandigd, hartelijk dank Ron de Vries - Bloembinderij en Fotografie !!Wat een feest en dit is te zien aan de blije gezichten.GEFELICITEERD C2💛💙💛 ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook