25e Mixtoernooi!!!

door: Vincent Sijs

do 30 mei 2019 om 10:30 uur

Donderdag 30 mei a.s. op Hemelvaartsdag wordt weer het jaarlijkse Mixtoernooi gehouden. Teams die bestaan uit leden, ex-leden, (vage) kennissen, opa’s, oma’s, vaders, moeders, broertjes, zusjes, ooms, tantes, collega’s, buurjongens en -meisjes, toevallige voorbijgangers…
…echt iedereen, maar vooral mensen met een blauw met geel hart kunnen meedoen tijdens dit (te) gekke toernooi.
Aansluitend op dit feest wordt er een barbecue georganiseerd voor maar € 7,50 p.p.! Geef je nu op!
Na de barbecue wordt natuurlijk weer een supergezellig feest gehouden!

Geef je snel op!

Geef jou en/of jouw team op voor 26 mei a.s. aan de organisatie:
Rik Zonneveld
Koen Montijn
Rowan van Wanrooij
Sven Zijp
Vincent Sijs

ID-Checkpoint

Er wordt tijdens het feest drank geschonken. Wij zijn daarom genoodzaakt om ieders ID te checken. Neem deze mee naar het feest.

• Aanmelden voor 26 mei a.s. via mixtoernooi@kvapollo.nl
• Ook als: Scheidsrechter / Helpende handjes / Kantine dienst
• Denk aan het kunstgras (schoenen)!
• Feestmaal na afloop toernooi
• Aansluitend feest (georganiseerd door de FAC)
Let op! In verband met drankverkoop tijdens het feest wordt jouw ID gecheckt. Vergeet deze dus niet mee te nemen!

BBQ na afloop toernooi

BBQ na afloop toernooi voor € 7,50 p.p.
Betalen vóór 26 mei a.s. bij één van de organisatoren!