Update voor de leden m.b.t de nieuwe kunstgrasvelden

Bouwbedrijf Antea gaat maandag 2 oktober beginnen met de werkzaamheden voor het nieuwe kunstgrasveld. Alle werkzaamheden vallen onder Sportbedrijf Heerhugowaard, dat alles (afmetingen, belijning etc.) heeft doorgesproken met de korfbalbond KNKV. Antea brengt ervaring met zich mee. Zij hebben o.a. het kunstgrasveld bij KZ aangebracht.

Voor onze leden en belangstellenden verandert er de komende weken wel iets. De serrekant van de kantine kan enige weken niet gebruikt worden. Nieuwe bestrating, aanleggen van verlichting en andere bouwvereisten zijn daar de oorzaak van.

De opleveringsdatum is iets verlengd, maar dat maakt voor ons niet uit, omdat we in de wintermaanden in de zaal trainen en spelen.
De tijdelijke overlast dienen we te accepteren, we weten immers dat het doel de middelen heiligt. Volg de instructies van trainers, coaches en kantinepersoneel strikt uit, waar het gaat om betreding en verlaten van de accommodatie.

(Klik op de foto’s om uit te vergroten)

Facebooktwitter
Laatste Tweets
Latest Posts
In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.
Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 1 juni van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.