Trainingsweekendcommissie

apollo-zoekt-talent_480px

Heb jij zin om te laten zien wat je allemaal kunt op het gebied van Sport & Entertainment, én zit je komend seizoen (2016/2017) in de F, E, D, C van KV Apollo, schrijf je dan SNEL in voor het trainingsweekend: ‘KV Apollo zoekt TALENT’ op zaterdag 27 & zondag 28 augustus 2016 op Sportcomplex ‘de Vork’.

Ook als je niet graag laat zien wat je allemaal kunt, ben je natuurlijk van harte welkom.

Programma

De richtlijn qua tijdsplanning is: start zaterdag om 10.00 uur (mede afhankelijk van de oefenwedstrijd) en afsluiting zondag om 10.30 uur.
Op zaterdag mag, naast de oefenwedstijd, uiteraard het avondentertainment niet ontbreken. De rest van het programma volgt op een later tijdstip.
Het overnachten in (eigen) tenten wordt afgestemd aan de hand van het aantal aanmeldingen en wensen van de ouders/begeleiders/kinderen.

Meld je nu nog aan!

Ik wil mij graag aanmelden voor het trainingsweekend 'KV Apollo zoekt TALENT'

Kosten

De kosten voor dit weekend zijn € 15,- per deelnemer. Het bedrag kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL59RABO0326957863 t.n.v. Korfbalvereniging Apollo o.v.v. Trainingsweekend 2016 & naam deelnemer.
Indien wenselijk is contante betaling mogelijk. Dat kan geschieden in afstemming met Maudi Groot (06 – 47 89 07 98 en/of secretaris@kvapollo.nl).

Maudi Groot 06 – 47 89 07 98 (Secretaris)

Facebooktwitter

Laatste Tweets

Latest Posts

In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 1 juni van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.