Technische Zakencommissie

Technische commissie oftewel technische zaken zorgt binnen Apollo voor het niveau van de spelers. Door het trainingsniveau te bewaken en actief te ondersteunen of ondersteuning te bieden probeert deze commissie om alle competitie spelende leden naar een hoger niveau te brengen. Clinics, trainerscursusen en vergaderingen met trainers erbij moeten ertoe bijdragen om dit allemaal te realiseren. Ook zorgen zij er in overleg voor dat de teamindelingen worden gemaakt. Technische zaken werkt veelal achter de schermen. Mocht u daarom vragen hebben of iets willen weten dan is het van belang dat u deze mensen weet te bereiken.
Coördinator senioren
Aanspreekpunt opleidingen

Ineke Koele
06 – 44 49 26 70
ineke-apollo@live.nl

Coördinator junioren
Aanspreekpunt jeugdbeleidsplan

René Bockweg
06 – 51 10 85 79
rbockie@gmail.com

Coördinator aspiranten

Marcel Verhage
06 – 12 21 97 79
marcelverhage@hotmail.com

Coördinator pupillen
Aanspreekpunt ouders

Jacqueline Kortekaas
06 – 10 26 39 23
jacqueline-apollo@hotmail.nl

Het Korfballeerplan is een handige richtlijn voor de trainers / coaches.
Het 1001 Korfbaloefeningen is een handige richtlijn voor de trainers / coaches.
Zo ook het BOK of KT2 document voor die die wellicht iets na willen slaan.

Trainingen

Hulp nodig bij het maken van een training, spreek een selectie trainer of iemand van de TZ aan of wellicht dat onderstaande links hulp bieden?
Nederlandse Korfbal Trainers Vereniging
Korfbal oefeningen

Facebooktwitter

Laatste Tweets

Latest Posts

In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 15 mei van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.