Team van de Week

Dit jaar hebben we bij alle thuiswedstrijden van Apollo 1 een team van de week. Alle pupillenteams komen aan de beurt volgens onderstaand schema.

Samen met je trainer/coach word je in de Deimoshal verwacht, zie de tijden in het schema. Trek je Apollo kleding aan, want je gaat op de foto! Degene die de was doet op zaterdag, zorgt dat de shirtjes zondag schoon zijn.

In de Deimoshal word je ontvangen door Lígia Berkhout, Judith Nieman of Caroline Wildenburg. Een van hun zal kort uitleggen wat er gaat gebeuren. Daarna gaan jullie samen met Apollo 1 en jullie trainer/coach op de foto. We maken ook nog een teamfoto van jullie eigen team. Deze foto’s komen op de website en ook op de Apollo Facebook pagina.

Jullie gaan ook mee met de voorbespreking van Apollo 1. Dat mag echt niemand, alleen het “Team van de week”!

Het team van de week loopt samen met de spelers van Apollo 1 op en wordt voorgesteld aan het publiek. Neem dus vooral je ouders, broertjes, zusjes, opa/oma of andere familieleden mee. Wat zullen ze trots zijn dat jullie in de spotlights staan. Je mag toeters, trommels of iets anders wat lawaai maakt meenemen. Jullie krijgen een shirtje waarop jullie handtekeningen kunnen scoren van de Apollo spelers.
Voor het team van de week hebben we een speciale VIP tribune.

Op 4 december hebben we een Pietenverkiezing. Alle jeugdspelers mogen als Pietjes gekleed komen. Onze nieuwe supportersclub zal de mooiste Pietjes uitkiezen.

Dag Datum Team Aanwezig
Aanvang
Geen bijdragen gevonden

Tot in de Deimoshal!

Groetjes,

Ligia Berkhout

Facebooktwitter

Laatste Tweets

Latest Posts

In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 1 juni van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.