Vrienden van Apollo

Onder deze naam willen wij tijdens de opening van de velden een bord onthullen waarop de naambordjes van de deelnemers vermeld kunnen worden. Dit mogen eigennamen zijn, maar ook bedrijfsnamen. De verzamelde gelden in deze aktie komen geheel ten goede van het vijftigjarig jubileum.

De spelregels:

Doneer 20 Euro op onderstaand rekeningnummer (na 1 juli kan ook 10 Euro ingelegd worden); aan het begin van het volgende kalenderjaar krijg je een nieuwe factuur voor handhaving van het bordje.

Als Gerard Uijen een inleg ontvangt (graag met vermelding van de naam, die op het bordje gewenst wordt!) neemt hij contact op met René Bockweg, die het bordje zal maken.

Het inleggeld dient gestort te worden op rekeningnummer:

NL92RBRB0706515919 tav Stichting Vrienden van Korfbalvereniging Apollo.

(Klik op de foto’s om uit te vergroten)

Facebooktwitter
Laatste Tweets
Latest Posts
In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.
Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 15 mei van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.