Stem op onze club!

In plaats van de jaarlijkse fietstocht organiseert de Rabobank nu de Clubkas Campagne. Hiermee kan de vereniging geld verdienen! KVapollo doet ook hieraan mee!

Hoe dan?

Apollo moet stemmen binnen krijgen, hoe meer stemmen hoe meer geld.
Iedereen die lid is van de Rabobank kan van 8 tot en met 28 mei stemmen op goede doelen van verenigingen. Elk lid krijgt 5 stemmen waarvan ze er maximaal 2 per goed doel kunnen inzetten.

Wij willen die twee stemmen van jou!

Wordt dus NU lid van de Rabobank!

Hoe kan je lid worden van de Rabobank?

Iedereen die 18 jaar of ouder is en een rekening heeft bij de Rabobank kan zich opgeven als lid.
Klik hier voor de inschrijfpagina van de Rabobank.
Als je je opgeeft voor 10 april mag je nog stemmen.
Klik NU op de link en schrijf je in!

Wat is ons goede doel?

KV Apollo heeft als goed doel het Schoolkorfbaltoernooi opgegeven omdat iedereen daar in de omgeving wel een link mee heeft.

Heb je een hart voor het Schoolkorfbaltoernooi? Stem dan op KV Apollo!

Wat is nu belangrijk?

In eerste instantie is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen in de omgeving zich aanmelden als lid van de Rabobank. Die mensen mogen stemmen. Haal dus ook zoveel mogelijk mensen over om te stemmen op Apollo! Ook bij andere verenigingen kan je werven, want er blijven nog 3 stemmen per lid over!

Ruil dus stemmen met andere verenigingen!

Werf dus zoveel mogelijk stemmen onder andere verenigingsleden in ruil voor jouw stem. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld.

Kijk hier op de site van de Rabobank voor meer informatie.

Belangrijke data

• 10 april – Uiterlijke inschrijving als lid van de Rabobank.
  • 8 mei – Start stemperiode
  • 28 mei – Einde stemperiode
  • 27 juni – Officiële uitreiking

Meer informatie volgt!

(Klik op de foto’s om uit te vergroten)

Facebooktwitter
Laatste Tweets
Latest Posts
In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.
Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 15 mei van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.