Sponsoring

Korfbalvereniging Apollo uit Heerhugowaard is in 1969 opgericht en in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een vereniging met ongeveer 250 leden. Om zowel sportief als financieel aan de doelstellingen te kunnen blijven voldoen, zijn verbintenissen met het bedrijfsleven wenselijk. Apollo wordt gesteund door ruim 30 bordsponsoren, kledingsponsoren en (online-)adverteerders.

Wilt u met uw bedrijf ook onze vereniging steunen dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden die we hieronder op een rijtje zetten. Op dit moment biedt Apollo de volgende mogelijkheden:

• Teamsponsoring
  • Bordreclame
  • Korfreclame
  • (Online-)adverteren
  • Wedstrijdbalsponsoring
  • Evenementen sponsoring
  • Maatwerkmogelijkheden

Teamsponsoring

teamsponsoring

Dit betreft een pakket voor sponsoring van een senioren – of jeugdploeg. Het betreffende team wordt voorzien van een Apollo shirts en/of rokken/broeken met reclameuiting hierop. Aanvullende reclame op trainingspak, inschietshirt of sporttas zijn mogelijk. Teamsponsoren krijgen, zonder extra kosten, online advertentieruimte op de betreffende teampagina op de website.

Bordreclame

bordreclame

Langs ons kunstgrasveld is het mogelijk om een reclamebord te laten plaatsen. Borden van circa drie meter lengte en een hoogte van 80 cm zijn niet alleen een ideaal middel om uw naam in beeld te brengen bij de sporters, maar ook bij het publiek.

Korfreclame

korfreclame

Sinds een aantal jaar maken wij in de korfbalsport gebruik van kunststof korfbalkorven. Het is mogelijk om, binnen de richtlijnen van de KNKV, reclame op de korf aan te brengen.

(Online-)adverteren

onlineadverteren

Het is bij Apollo mogelijk om zowel via online media als gedrukte media te adverteren. Online adverteren is mogelijk via de diverse banners op onze website. Hierbij worden minimaal twee extra links naar de website van de adverteerder gegenereerd. Dit is goed voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google (‘linkbuilding’).

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in het programmaboekje gedurende de zaalperiode.

Wedstrijdbalsponsoring

balsponsoring

Tegen een gunstige prijsstelling is het mogelijk uw (bedrijfs)naam te verbinden aan de wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd van Apollo 1.

Adverteren op de Zaalklapper

adverteren op de zaalklapper

Sinds dit zaalseizoen is het mogelijk om te adverteren op de zaalklapper! Al vanaf € 25,- per thuiswedstrijd van het eerste, krijgt u advertentieruimte op de klapper van 103 x 65 mm. Uiteraard kunt u meer ruimte inkopen op de klapper of meerdere wedstrijden sponsoren. De klapper komt uit bij minimaal vier advertenties.
Zorg dat de toeschouwers kunnen klappen voor het eerste. Sponsor de Zaalklapper!

Evenementen sponsoring

schoolkorfbal

Er worden jaarlijks drie grote, druk bezochte toernooien georganiseerd:

• Schoolkorfbaltoernooi
  • Recreantentoernooi
  • Mixtoernooi

Het is mogelijk om als hoofd- of subsponsor een van deze toernooien te sponsoren.

Maatwerkmogelijkheden

In nauw overleg met de Publiciteit- en Sponsorcommissie zijn er diverse maatwerkmogelijkheden. Te denken valt aan promotionele acties (tijdens speciale evenementen) of andere reclame-uitingen welke niet eerder zijn genoemd. Heeft u leuke ideeën? Stuur ons een e-mail, wij staan overal voor open!

Wilt u profiteren van het bereik en het succes van Korfbalvereniging Apollo en/of wilt u de club een warm hart toedragen? Wij houden ons graag aanbevolen om u als sponsor bij onze vereniging te mogen verwelkomen!

Kortom, bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem contact op met onze Publiciteit- en Sponsorcommissie via onderstaand e-mailadres:

E: ps@kvapollo.nl

Facebooktwitter

Laatste Tweets

Latest Posts

In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 15 mei van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.