Schoolkorfbalcommissie

Elk jaar wordt er voor de basisscholen van Heerhugowaard en omstreken het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd. Dit is voor de leeftijdsgroepen 3&4, 5&6 en 7&8. Het toernooi wordt op een zaterdag in april of mei gehouden. Afhankelijk van vakanties en andere evenementen. In de week voor het schoolkorfbaltoernooi wordt er getraind op diverse dagen. Dit gebeurt op ons eigen sportveld door onze eigen leden. De kinderen leren hier hoe korfbal gaat en oefenen met scoren.Het toernooi wordt georganiseerd door de commissie. Maar de hele vereniging helpt mee tijdens de toernooidag door middel van begeleiden, coachen, wedstrijden fluiten en/of in de kantine helpen.
Aanspreekpunt voor de scholen

Nikki Koele
06 – 51 63 85 37

Indeling van de vrijwilligers en maken van wedstrijdprogramma

Desiree Koele
06 – 12 61 12 87

Op de achtergrond (sponsors etc)

Henk Kort

Contactpersoon i/h Apollo bestuur

Maudi Groot
secretaris@kvapollo.nl

Facebooktwitter

Laatste Tweets

Latest Posts

In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 15 mei van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.