Mixtoernooicommissie

Apollo’s Mixtoernooi is al sinds jaar en dag een begrip bij Apollo, ooit bedacht door Rik Karsten en Ger van Nimwegen om de gehele vereniging te husselen en om de Mix eer te strijden.

In de loop der jaren zijn er steeds meer familie, vrienden en bedrijven teams die zich opgeven. Deze spelen over het algemeen in ‘eigen’ poules om de korfballers en niet korfballes iets wat ruimte te kunnen geven.

Al met al een gezellige happening tijdens Hemelvaartsdag op en rond de korfbal velden en in de Apollo kantine.

Koen Montijn
Rik Zonneveld
Vincent Sijs
06 – 51 36 16 25
Mail voor meer info en/of aan-/af-melding.

Overige helpende handjes

…u wellicht?

In de loop der jaren zijn er steeds meer familie, vrienden en bedrijven teams die zich opgeven. Deze spelen over het algemeen in “eigen” poules om de korfballers en niet korfballes iets wat ruimte te kunnen geven.

Facebooktwitter

Laatste Tweets

Latest Posts

In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 15 mei van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.