Invoering schotklok zaalseizoen 2017-2018

Zonder tijdwaarnemers en schotklokbedieners geen wedstrijden voor Apollo 1.

Met ingang van het komende zaalseizoen hebben we bij alle thuiswedstrijden van Apollo 1 een jurybezetting nodig. Zonder jury mogen we de wedstrijden van Apollo 1 niet spelen.  Het gaat om 7 wedstrijden, de data zijn bekend. We zijn daarom nog op zoek naar mensen die de rol van schotklokbediener en tijdwaarnemer willen gaan vervullen.

Schotklokbediener
De schotklokbediener zorgt voor een juiste en adequate bediening van de schotklok. Hij/zij voert de taken uit die horen bij de functie onder verantwoordelijkheid van de juryvoorzitter.

Tijdwaarnemer
De tijdwaarnemer zorgt voor een juiste en adequate bediening van het tijd- en scorebord. Hij/zij voert de taken uit die horen bij de functie onder verantwoordelijkheid van de juryvoorzitter.

Mocht je interesse hebben in een functie laat het mij weten via lvanbreukelen@gmail.com

Groeten Lisanne namens de AC

(Klik op de foto’s om uit te vergroten)

Facebooktwitter
Laatste Tweets
Latest Posts
In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.
Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 1 juni van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.