Het nieuwe schoonmaakrooster is weer bekend!

Bekijk

wanneer jouw team aan de beurt is om schoon te maken!
Het veldseizoen gaat van start en dit betekent dat de kantine en de kleedkamers weer schoongemaakt moeten gaan worden.
De eerste die mogen beginnen zijn de recreanten, op maandag 26 maart
We starten iedere maandag om 19.00 uur.
Kijk in onderstaand rooster naar de datum wanneer jij, met jouw team, aan de beurt bent.
KUN JE NIET, PROBEER DAN MET IEMAND VAN EEN ANDER TEAM TE RUILEN.

We willen de kleedkamers graag schoon en netjes houden, daarom is het belangrijk dat we iedere week schoonmaken. Ook dienen de teams mee te helpen met het schoonmaken van de kantine, de schoonmaakdames zijn er voor aansturing, zij helpen uiteraard mee. Als jouw teamleden niet komen opdagen zonder afbericht, spreek ze daar dan op aan. Ook is het belangrijk dat na trainingen of wedstrijden de kleedkamers schoon achtergelaten worden. Graag jullie aandacht hiervoor.
Coaches van jeugdteams: aan jullie het verzoek om na de wedstrijd even de kleedkamers na te lopen om te zien of deze schoon zijn achtergelaten na het douchen.
Ik ga er vanuit dat jullie allemaal komen schoonmaken, vele handen maken licht werk.

(Klik op de foto’s om uit te vergroten)

Facebooktwitter
Laatste Tweets
Latest Posts
In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.
Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 15 mei van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.