Feestcommissie

De Feest- en Activiteitencommissie (FAC) organiseert regelmatig feesten en activiteiten voor de leden van Apollo. De feesten zijn vaak thema gebonden en hopen dan ook dat een ieder zich hierin kan vinden en mee doet in de verkleed partijen. Bij de activiteiten moet men denken aan de schutterstoernooien, ouder/kind wedstrijden en sinterklaas vieringen.
Wie zitten er in de Feestcommissie

Thijs Hesterman
Desiree Koele
Marischa Weimer
Jeroen Kuhnen

Jurian van der Tuin
Kevin van Toren

Daarnaast zijn er nog twee mensen die extra activiteiten voor de jeugdige jeugd verzorgen:
Karin van Nimwegen
Erik van Wanrooij

Ideeën

Heb je vragen of leuke ideeën. Of heb je zin om ons te helpen, door bijvoorbeeld een keertje achter de bar te staan met een feest,
helpen met opbouwen van een feest. Of wil je gewoon ons
laten weten wat jij van een feest vond. Dan horen wij het graag.

Mail hier de feestcommissie.

Facebooktwitter

Laatste Tweets

Latest Posts

In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 1 juni van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.