EKVA 2 – Apollo 2

 

EKVA 2 – Apollo 2

[if 1881 not_equal=””]Klik op de link om het filmpje te starten: [1881 size=thumbnail html=1][/if 1881]

 

Apollo 2 Herbstmeister 2017.
De eerste helft van de veldcompetitie heeft het tweede geen windeieren gelegd. In een meeer dan gedegen wedstrijd wisten de Heerhugowaarders de koppositie in de poule te versterken, waardoor de ploeg uit Almère geen aanspraak meer kan maken op de herfsttitel.
Tijdens de eerste minuten van de wedstrijd stonden Ineke en ik een langzaam voorttrekkende file. In een flauw lentezonnetje zagen we dat de achterstand van 5-3 werd rechtgetrokken door drie mooie treffers op rij. De geel-blauwen gingen door en wisten de rust met voorsprong te bereiken.
In de tweede helft eerst een offensief van E.K.V.A. Door twee snelle treffers, leken ze weer grip op de wedstrijd te krijgen. Maar, zoals gezegd, Apollo speeldee meer dan degelijke pot en liep uit tot zes doelpunten verschil. Mark coachte rustig en Wim gaf steeds aan rustig te blijven, omdat de marge groot was. De toegepaste wissels hadden geen invloed op het spel: gretig, snel en geconcentreerd. De eindstand: 18-23 was verre van geflatteerd, derhalve: hulde aan de Herbstmeister.
(de foto is van Ineke)
Piet Doedens

Auteur: Piet Doedens
 

 

 

Social media
Facebooktwitter
Laatste Tweets
Latest Posts
In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.
Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 15 mei van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.