Apollo – KIOS

[if 1881 not_equal=””]Klik op de link om het filmpje te starten: [1881 size=thumbnail html=1][/if 1881]

Apollo – KIOS (8-10-17)
Op deze frisse zondagmiddag speelde het tweede team een degelijke wedstrijd. Na een rustig begin (2-2-) openden de herhugowaarders een offenstief waardoor de marge bij rust zelfs zeven werd (12-5). In de tweede helft leek Apollo de eesrte minuten geen schim van het goed spelende team van vóór de rust. KIOS kon daarom terugkomen. De groenhemden naderden tot op 4 doelpunten, maar konden die barrière niet verder slechten. Sven mag zich tot rebound-koning kronen. Eindstand: 20-16.
Het eerste begon haperend. De oppositie kwam ook moeijlijk tot scoren, waardoor het gelijk op ging. Vlak voor de thee scheen Apollo los te komen. Bij 7-5 leek een grotere doorbraak mogelijk. De praktijk wees anders uit. Door twee doelpunten van KIOS werd de balans in evenwicht gebracht: 7-7. In de tweede helft wisselde Mark –op de bank, omdat Wim een schorsing uitzat- twee heren uit één vak (Koen en Ruben voor Kaï en Sven). Dit resulteerde snel in een paar mooie acties, maar KIOS voelde dat het grip op de wedstrijd kreeg. Dit vertaalde zich in een scorereeks, waar Apollo geen vat op kon krijgen. De terug-wissel van Koen en de komst van Mirella mochten niet baten. Met 14-18 werd het pleit beslecht in het nadeel van de Noord-Hollanders.

Auteur: Piet Doedens

Facebooktwitter
Laatste Tweets
Latest Posts
In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.
Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 1 juni van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.