Apollo 2 – Wit-blauw/green organis 3

[if 1881 not_equal=””]Klik op de link om het filmpje te starten: [1881 size=thumbnail html=1][/if 1881]

Apollo 2 weet ook de volgende avondwedstrijd in winst om te zetten
Het tweede heeft de derde wedstrijd van deze week keurig naar zich toegetrokken. Het was de derde wedstrijd binnen één week. De tweede in de avonduren. De dreigende regen bleef uit. Met slim uitgespeelde kansen kwam het tweede op dubbele cijfers bij rust: 10-5.
In de tweede helft ging de doelpuntenmachine door, maar in het laatste stukje lieten ze toch wat liggen. De tegenstanders zullen de 18-12 niet blij herinneren. Goed gespeeld door de runners-up in de selectie!

Auteur: Piet Doedens

Facebooktwitter
Laatste Tweets
Latest Posts
In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.
Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 1 juni van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.