APOLLO 2 EN 3

[if 1881 not_equal=””]Klik op de link om het filmpje te starten: [1881 size=thumbnail html=1][/if 1881]

Sneeuw was spelbreker voor het eerste, maar het tweede en derde deden goede zaken.

Apollo 1 hoorde al vroeg, dat de wedstrijd tegen de Friezen niet door zou gaan. De natte sneeuw ging al snel over in een behoorlijk pak liggend wit. De onverantwoorde verkeerssituatie noopten onze oosterburen om de wedstrijd af te gelasten. Een verstandig besluit, want veiligheid gaat voor alles. Het derde en tweede speelden wel. Zij troffen Noord-Hollandse clubs, die het winterse weer durfden trotseren.
Het derde startte goed, maar leek tegen het einde van de eerste helft de greep op de partij te verliezen. De thee werd bereikt met een 10-12 achterstand. Na de mokjes werd de stand binnen enkele minuten omgedraaid: 14-12. De dappere ploeg van Koen, was daarna heer en meester over het spel. De 19-14 winst, was daardoor verre van geflatteerd. Deze wedstrijd werd vooal als collectief gewonnen. Een mooie opsteker!
Het tweede trof de koploper in de zaalcompetitie. In het begin van de wedstrijd werd er weinig gescoord door beide teams. Toch was het Apollo dat steeds meer druk uitoefende en dat resulteerde in een positieve marge bij rust. In de tweede helft werd de ingeslagen weg verder doorlopen. Eigenlijk zijn de Heerhugowaarders niet in gevaar geweest. Groen Geel probeerde nog iets met wissels, maar het hechte tweede team liet zich hierdoor niet intimideren. Met een marge van 6 werd de overwinning gevierd op de koplopers en heeft Apollo nu een mooie derde plek op de ranglijst behaald.

Auteur: pIET

Facebooktwitter
Laatste Tweets
Latest Posts
In verband met werkzaamheden aan de site, hier geen Facebookberichten meer.
Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen beëindigd worden indien men vóór 15 mei van het lopend bondsjaar schriftelijk opzegt bij de secretaris: secretaris@kvapollo.nl of via Postbus 358, 1700 AJ HEERHUGOWAARD.